Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elakadtam az életemben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakadtam az életemben nem tudom hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudom senkivel megbeszélni sajnos, ezért kérek itt segítséget külső véleményt. Több éve élünk együtt párommal, de még mindig olyan mint egy gyerek. Pl. Ha eltöltök egy napot a családommal du. Ra már zsarol hogy neki nem jó így, nem érdekli az én életem miért nem költözök haza stb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyum nem igazan szívleli, de mivel ő egy évben parszor jár haza, nem igazán zavar minket semmiben (raadásul anyósommal elünk a sajat közös lakásunkban) ilyenkor én megyek hozza de mindig duzzogás a vege párom részéről. Sajnos dolgozni sem jár, mert nem veszik fel sehová, de közben babát szeretne. Mikor kérdeztem miből élnénk meg, azt mondta hogy akkor már mindegy lenne, beállna dolgozni mert lenne értelme az életének. Semmi más nem motiválja őt. Én megértem Őt de valahogy nem hagy nyugodni a dolog. Attól parázok, hogy nem lesz túl egyszerű melót találnia, 0 ledolgozott évvel 0 szakmával akárhogyan is szeretne. Ráadásul súlyos cukorbeteg is tehat nem vállalhat akármit. Nekem van egy szörnyen alulfizetett munkám,szoc.munkás vagyok. Én mondtam hogy menjünk külföldre segítenének de ott is dolgozni kell sajnos, én dolgoztam kinnt és tudom hogy ez neki hosszútávon nem menne. Mit tegyek? Tudom akármikor egyedül maradnék de így magam kellene dolgozzam szülnöm és gyereket nevelnem. (bar megkaptam hogy anyós majd neveli míg en dolgozom-ebből viszont én nem kérek) Gyakorlatilag ez az első és egyetlen komoly (10 eves) kapcsolatom az életemben, nem tudom hogy mit tegyek en is szeretnék babát már csak a korom miatt is, de nem érzem magam biztonságban így. (Pl. Sok mindenben anyagilag anyu segít meg hasonlók) párom 32/F én 29/N
2016. nov. 5. 21:37
1 2 3
 11/23 Noblesse Oblige ***** válasza:
89%
Kérdező: az van, hogy 30 éves ma holnap. Egy olyan férfivel toltál le 10 évet, aki semmilyen szinten nem fejlődött és nem támogat, hogy együtt haladjatok valamerre. Ennek a vége az lesz, hogy a pöcegödörbe húzzátok le egymást. Egy dolog szól mellette a 10 év. Az alatt úgy begyöpösödttél, hogy észre sem veszed: nincs jövőtök.
2016. nov. 6. 00:45
 12/23 Fish1 ***** válasza:
79%
Nemhogy 10 évet, de szerintem 3-4 hónapot se töltöttem volna egy ilyen emberrel. Semmi életcélja nincs, csak teng-leng és nem dolgozik, mert kényelmes neki, hogy van, aki eltartja. Azt meg nehogy elhidd neki, hogy gyerek után majd dolgozna, mert egész biztos, hogy nem. Ha eddig nem ment dolgozni és semmi sincs, ami előrehajtaná az életben, akkor a gyerek se fogja. Szerintem egy ilyen emberrel ne tervezz, főleg ne gyereket. Volt 10 éve, hogy változtasson, mégse tette. De ahogy látom, következménye sem volt, épp ezért továbbra is csinálja a nagy semmit...
2016. nov. 6. 02:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekeztem mindenkinek zöldet adni mert valahol mind hasznos lehet. Nyilván részleteiben úgysem ismerheti senki a helyzetet, de azért látom,hogy valahol elszúrtam.A munka kapcsán: mindig vagy alkalmi munkái voltak, vagy soha nem volt bejelentve,de egyik sem tartott 2-3 hónapnál tovább. De mondtam, hogy akkor menjen tanfolyamra,azt sem akar. Sajnos anyuka is eléggé elkényeztette, de mivel már idős és beteges is, nem tudja támogatni.A lakásunk(házrész)közös, apum után örököltem némi pénzt,plusz kamatmentes kölcsönt kaptunk az önkormányzattól de mivel csak párok kaphatták,így került ő is felearányban tulajdonosként.Elmennem nekem kellene, nekik nincs hová,a házrész kb.annyit ér, amennyi még rajta a tartozás.Szóval, nem igazán értem el semmit az életben csak belefeccöltem az energiát, pénzt, és bánt ez nagyon.Kirándulások,szórakozás? Igen,ha van pénz minden szép és jó olyankor.A gondok a hétköznapokkal vannak. Amiért vele vagyok még? Az emlékek,10 év együtt, plusz ált.iskola óta ismerem,mellettem állt amikor nagyon magam alatt voltam apukám halála után,s ezért hálás vagyok.Bíztam benne,hogy majd haladunk előre,de nem így lett csak telik és telik az idő és nem történik semmi :-((
2016. nov. 6. 11:34
 14/23 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Amennyiben csak nagyvonalakban is normális nőnek érzed magadat agyilag,úgy szerintem ESZEDBE NE JUSSON gyereket szülni ennek a fickónak...Ha mégis megteszed,már most megmondom,hogy nagyon nehéz,és problémás életnek fogol elébe nézni ez esetben...
2016. nov. 6. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, mindig van kiút. Ha van gyár a közeletekben, menjel el oda dolgozni. Bárkit felvesznek, és csak az extrém rosszakat rúgják ki. Ebből megtudhatod, hogy csak a munkát utálja, vagy csak rosszul alakult neki, eddig. Ha felhozod neki, akkor a válaszból megtudod, hogy vele maradj-e.
2016. nov. 6. 12:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Megoldás:

1. rendes szakmát tanulni (úgy értem, hogy amit szeretsz és amit rendesen fizetnek),

2. partnert megválogatni, hülyéket, felelőtleneket kerülni,

A te problémád a párod. Emiatt sajnos sok bajod lesz még.

2016. nov. 6. 20:27
 17/23 A kérdező kommentje:

Fejlemények:

1.Elkezdtem másik állást keresni mivel pl. mint közalkalmazott többet keresnék mint a béreket pályázatból finanszírozó egyesületnél(egyébként szeretem a szakmám, csak nem abban az ágazatban dolgozom,ami a szívemhez közelebb állna)

2.gondolkodom webáruház nyitásán, amiből lenne plusz pénz

3.feldobtam a gyár/m.hely témát újra, mondtam h a webáruházat is csinálhatná ő is, a válasz: ő nem ért hozzá, csináljam én, dolgozni meg minek menjen el 50 ezerért, nem akar ő ott rosszul lenni mert oda kaja kell, cigi kell(mintha itthon nem,én nem dohányzom)meg amúgy se űzzem, mert én telhetetlen vagyok és húzzak el keressek annyit hogy fulladjak bele

4.elhúztam, MINDEN cuccom elhoztam,facebook letilt,10 év törlése agyamból:keserves lesz de megkezdem.Bár most inkább még doppingolva érzem magam lehet nehezebb lesz ha ő hamarabb talál vkit, én még most gondolni se bírok még futó kapcsolatra sem.

2016. nov. 7. 09:50
 18/23 A kérdező kommentje:
+1 gondolkozom hogy úszom meg ezt az egészet ép ésszel. Lehet hogy később egy állatka segítene cica(talán önállóbb) vagy kutyus. Volt már de sajnos elpusztult tavaly 14 évesen.
2016. nov. 7. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Jo dontes, kedves kerdezo, bator vagy, hogy meg merted tenni! hidd el, ra fogsz jonni ifovel, mennyire jo dontes volt. Persze kell par honap, mire lerendezed ezt a lelkedben, bezarodnak a sebek, lesznek nehez napok, de osszesegeben csak profitalhatsz belole! utana johet, hogy elvezed , hogy egyedul vagy, mert lehet am elvezni, hogy tetszel a padiknak, hogy kotetlenul ismerkedhetsz. Hidd el, fiatal vagy meg, es sokkal jobbat erdemelsz. Irtad, halas vagy neki, mert melletted allt halalesetkor, ez szep tole, de csak halabol nem elhetsz le egy eletet valakivel, es mint tapadztalod, mostsnaban nem all melletted, nem tamogat, nincs jovokepe es leszarja, mi lesz veletek. Meg vele magaval is.

Kitartast! /mondom ezt ugy, hogy en holnap fejezek be egy 2honapos kapcsolatot, az is baromira faj, szoval a tiz evhez le a kalappal, nagy batorsag volt kiszallni!

2016. nov. 7. 16:49
 20/23 anonim ***** válasza:
40%

Én nem magasztallak, mert megmerted tenni. A minimum, hogy kiállsz magadért.

A kisállat jó ötlet, de nem egy fiatal, szingli, anyaság előtt álló nőnek. Megzavarja az értékrended, és a kutyádba leszel szerelmes, és így nem fogsz tudni kapcsolatokat kialakítani. Soha, senki nem lesz elég jó neked utána. Sajnos sok ilyen ismerősöm van. Egy férfi sem jó nekik, pedig már 50-et vagy mégtöbbet kipróbáltak. Persze ők ezt nem így élik meg, és ha mondom nekik, az rosszabb, mintha az anyjukat szidnám. Persze, biztos van kivétel... De te még időben vagy.

Mindamellett szerintem is jól döntöttél. Csak ne add fel, és ne zárkózz be. A webáruház, jó ötlet, de egyfajta bezárkózás is, bár lehet hogy az is összehoz sok emberrel. Meg most kapsz rengeteg privát ajánlatot is...

2016. nov. 7. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!