Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a kapcsolatnak a jövője?
A helyzet a következő: Már több, mint négy éve együtt vagyunk és ő a leghosszabb kapcsolatom.
Már egy ideje úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, mit csinál. Több, mint 3 hónapja nincs munkája, nálam lakik és nem tesz meg mindent, hogy legyen is állása. Próbálkozik, de sokszor telik úgy el nap, hogy csak alszik.
Amúgy nagyon türelmes és megértő velem. Nem hiszem, hogy valaha is bármi rosszat mondott volna rám, és érzem, hogy még mindig szeret.
Az gond, hogy annyira művész, hogy az evilági dolgokkal alig foglalkozik, mert egyszerűen nem érti és így minden rám vár, hogy megoldódjon, ha bármi felmerül.
Magát pedig a léhűtő barátaihoz hasonlítja, ami nem igazán jó alap. (De másokat nem is nagyon ismer. Az egyetlen kapocs a való világgal én vagyok neki)
Eléggé elfogyott a türelmem, és nem tudom, hogy érdemes-e fenntartani a kapcsolatot, de már az élete csúcsán ennyire nem képes gondoskodni magáról.
4-es válaszoló vagyok:
Én is a szakítottam, szintén boldog vagyok. :)
A művészlelkek inkább találják megy egymást. :)
Az előzőnek:
Jeee, megcsináltuk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!