Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom haragszik rám, ha az exemmel beszélek. Hogyan érjem el, hogy bízzon bennem? Szakítsak? El vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk, nekem kapcsolatom volt. Korrekt voltam, nem volt megcsalás, leültünk, elmondtam, hogy megismerkedtem valakivel,kihűlt a kapcsolatunk,szakítani akarok. Megértett,békében váltunk el. Az új párom viszont idegbetegként viselkedik, ha ritkán beszélek exemmel, vagy találkozunk valahol. Egyszer buszmegállóban meglátott az exem, felajánlotta, hogy hazahoz autóval, nem történt semmi, de a párom olyan szinten kiakadt, hogy elment hozzá és megfenyegette, ráirkál. Szeretem a párom, de nagyon nehéz így vele lennem, hogy nem bízik bennem,már a szakítás is felmerült.2016. nov. 5. 14:00
11/14 anonim válasza:
Túlreagálta, igen, de te sem viselkedsz szépen. Nem ülünk be az ex kocsijába, és csak a legszükségesebbet beszéljük vele. Viselkedj.
12/14 anonim válasza:
Hát az én pasimnak is volt exe ..aki beköltözött hozzá egy napra mert összebalhézott a pasijával..gondolhatod hogy esett amikor felvette a telefont!!!! Volt is k..vázás, én majdnem agyvérzést kaptam, szóval játssz a tűzzel nyugodtan csak akkor miért csodálkozol ha ő sem korrekt veled szemben??.. én egy évig elviseltem ezt a helyzetet-néha találkoztak!, telefonáltak..-a találkát csak később tudtam meg.. most ott tartunk hogy EZ tette tönkre a kapcsolatunkat. Illetve pontot rakott a végére..:(
13/14 anonim válasza:
..előző voltam..ez nem puszta féltékenység, itt a bizalom az amit elveszíthetsz, nem fogod tudni visszaszerezni ha így viselkedsz!! Hiába mondod neki hogy nem, semmi nem történt... belül nagyon tud fájni!!:( ..és rág belülről, megrontja a kapcsolatot ha ennyit nem ér meg a kapcsolat gondolkozz el hogyan tovább..!
Nem bántásból írom..:)
14/14 anonim válasza:
..gondolj bele ha most szakítasz azt hiszi-joggal- hogy van köztetek valami az exetekkel! ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!