Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megerőszakolt a volt párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolt a volt párom. Azóta úgy összszűkültem, hogy képtelen vagyok együtt lenni a párommal. Előfordulhat, hogy örökre így maradok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 17:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A 7.kommentelőnek üzenem, hogy essen át hasonló dolgon.
2010. ápr. 27. 17:33
 12/23 A kérdező kommentje:
Már voltam. Azt mondta,fél év után nem tehet semmit.
2010. ápr. 27. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

istenem, az ijennek szanatóriumban a feje (mármint a pasinak)

jelentsd fel!

mi az, hogy a haverjai megölnének?? ilyen nincs. azokat is feljelented.. vagy mondod a rendőröknek, hogy megfenyegettek.. hogy megölnek..

amúgy ez szihés..

engem csak megakartak erőszakolni. de azóta félek az emberektől és elég oldott hangulatban kell ahoz lennem, hogy élvezni tudjam az egészet..

ez elfog múlni, a sokk hatására összeszűkültél és mikor mindig olyan helyzetbe kerülsz.. tudatalatt újra összezárulsz..

próbáld ki, hogy iszol.. próbáld elengedni magad a gátlásaidat eldobni.. de csak te legyél a szobába.. és próbálkozz magadnál.. segédeszközzel,ujjaiddal.. stb

ha neked sikerül, akkor nincs probléma..

2010. ápr. 27. 17:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

17:36

helye*

fél év után is tudnia kellene segíteni. sőt évek után is. Mindenre van megoldás! ne törődj bele! Ha tényleg akarod sikerülni fog.

2010. ápr. 27. 17:38
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

ateisták ne offoljanak ha lehet!

ha vallásos vagy keress magadnak egy lelkiatyát és beszélgess vele róla, komolyan mondom lehet hogy segíteni fog.

2010. ápr. 27. 17:45
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
Igen, halljuk épp, hogy a lelkiatyák hogyan segítenek a ministráns kisfiúkon is... nem lehet mindent megoldani a vallással, akármennyire is szeretnéd ezt hinni.
2010. ápr. 27. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen lelkiatya,isten hol volt amikor megerőszakolták? vagy a lelkiatya? Am meg kedves kérdező kitartás,és keress fel egy másik szakembert ilyen nincs h nem tehetnek semmit,addig járj,amíg meg nem oldják a problémád.
2010. ápr. 27. 18:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd végig az összes nőgyógyászt, az összeset! Aztán az összes sebészt. AZtán ha egyik se segít, akkor a legjobb plasztiki sebészeket. Ne törődj bele, hogy egy f*sz elrontsa az életed!!!!
2010. ápr. 27. 20:27
 19/23 anonim ***** válasza:

egyből nőgyógyászhoz kellett volna menned, nem így fél év után( tényleg bocsánat ezért , tudom hogy nem lehetett így se könyű rászánni magad, de az egészség nem játék)

amúgy ha nagyon szeretsz valakit, és nagyon ráizgulsz, vagy felizgat akkor sikerülni fog, de ezelőtt még konzultálj nőgyógyászal, és ne csak eggyel.

2010. jún. 27. 21:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi volt, h a majdnem első együttlétnél a barátommal megpróbáltuk (nem tudtam, hogy ilyen vészes ha nem lazítasz valamiért), de aztán iszonyatosan fájt már az is hogy betegye félig, úgyhogy mondtam neki, hogy "hagyjuk én ezt nem bírom ki" erre ő "az első mindenkinek fáj" (ja fáj, ha nem érzek eleget az illető iránt és nem vagyok eléggé ellazulva mert sürgeti a szexet pedig folton azt mondogatja, hogy ő tud várni rám, aztán majd pont vele fekszek le szűzen.mert én egyébként azt hittem, hogy nem lehet olyan súlyos dolog a szex, ha bejön a srác, mert mások mondogatták, hogy ez nem olyan..hát sajnálom de nekem csak akkor van teljes lazaság, ha bele vagyok esve valakibe vagyis az ilyen érzések mint a bizalom, szeretet, tisztelet stb. oldják a gátlásokat...)<-- ezt a zárójelben csak azért írtam le, mert a szűzesség elvesztése kapcsolható a gátlások feloldásához. Az a lényeg, hogy ezután a kellemetlen élmény után kicsit szűkebb lettem, és hát mivel ezt lehet agyilag kontrollálni, úgy 1-1,5 hetente egyszer együtt voltam magammal és szép lassan kb. másfél hónap alatt "megjavult". Ja és ha maszturbálsz, akkor olyan személyre gondolj, aki kedves neked, nem csak tetszik...vagy ha nincs ilyen, akkor csak képzeld el, hogy szeret és szereted, az sokat segít az ellazulásban.:)

Amúgy meg szerintem hülyeség, hogy nem lehet feljelenteni egy skizofrént, mivel anyám is skizofrén, mégis ugyanolyan tagja a társadalomnak. Simán feljelentheted, csak akkor nem börtönbe kerül, hanem pszichiátriára. Viszont ez a félelem a barátaitól tényleg kényes téma.

2010. júl. 21. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!