Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak viccből nevez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak viccből nevez butának?

Figyelt kérdés

Mikor a barátommal még nem voltunk együtt, folyton azt hangoztatta, hogy imádja a gondolkodásmódomad, és ahogyan a dolgokról beszélek. Az intelligenciámmal újra és újra lehengerlem.

Viszont amióta együtt vagyunk (2 hete), néha elkapja valami, és tiszta dilis lesz. Mindenen röhög, és egyfolytában poénkodik. Ilyenkor olyanokat is mond, hogy egy cső kukorica is okosabb nálam, stb.

Eleinte nevettem rajta, mert tudtam, hogy nem mondja komolyan. Viszont egyre gyakoribbak lettek az ilyen beszólásai, és elkezdtek rosszul esni. Végtére is minden viccnek a fele igaz...

Szóval szóltam neki, hogy rosszul esik, hogy ilyeneket mond. Az volt a válasza, hogy dehát tudhatnám, hogy nem mondja komolyan, hiszen az elején annyiszor elmondta, hogy az eszemmel fogtam meg.

Szerintetek ha ennyit poénkodik ezen, tényleg így gondolja?

Vagy ha nem, miért pont ezzel viccelődik mindig?

2016. okt. 29. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem ez biztos nagyon zavarna, utálom, ha lekezelőek velem. Jól tetted, hogy szóltál neki. Szerintem az mindenképpen bunkóság,hogy ennek ellenére folytatja. Teljesen mindegy, miért kezdte, ha zavar, és utána is folytatja, akkor egy idióta.Szólj neki sokkal markánsabban. Szerintem is kisebbségi komplexusa van. Eleinte kedvesebb volt, mostanra kibújt a szög a zsákból. Én egy ilyen pasival szakítanék is. Ha folytatja, miután beszéltem neki erről.
2016. okt. 29. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Nagy valószínűséggel a következő a helyzet. A dicséretektől megnőtt az önbizalmad, és mindenről bátran kifejted előtte a véleményedet. Csakhogy! Te nő vagy, és a nők nem annyira logika mentén, mint inkább a megérzéseikre hagyatkozva érvelnek. Ezt egy férfiagy nem fogja. Ha nem látja a logikai felépítését egy okfejtésnek, az neki minden, csak nem érvelés. Sajnos a férfiak és nők közötti különbségnek ez az egyik fő pillére.
2016. okt. 30. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
#12, ebből a zagyvaságból egyenesen következik, hogy nő vagy, mégpedig szőke.
2016. okt. 30. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha én nő vagyok, mégpedig szőke, akkor te hintaló vagy, mégpedig zöldre festett. :-))

57F

2016. okt. 30. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Miquel, szerintem nem igaz, amit írsz, de ha igaz is: nem lenne tök mindegy? Butának nevezni a saját párodat elég súlyos dolog.
2016. nov. 1. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Valóban súlyos. Egyébként, kérdező, ha a párod butának hív, nyugodtan ismerd be, hogy az vagy. Aztán tedd hozzá, hogy az egyik legnagyobb butaságod az volt, amikor őt választottad.
2016. nov. 2. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!