Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak viccből nevez butának?
Mikor a barátommal még nem voltunk együtt, folyton azt hangoztatta, hogy imádja a gondolkodásmódomad, és ahogyan a dolgokról beszélek. Az intelligenciámmal újra és újra lehengerlem.
Viszont amióta együtt vagyunk (2 hete), néha elkapja valami, és tiszta dilis lesz. Mindenen röhög, és egyfolytában poénkodik. Ilyenkor olyanokat is mond, hogy egy cső kukorica is okosabb nálam, stb.
Eleinte nevettem rajta, mert tudtam, hogy nem mondja komolyan. Viszont egyre gyakoribbak lettek az ilyen beszólásai, és elkezdtek rosszul esni. Végtére is minden viccnek a fele igaz...
Szóval szóltam neki, hogy rosszul esik, hogy ilyeneket mond. Az volt a válasza, hogy dehát tudhatnám, hogy nem mondja komolyan, hiszen az elején annyiszor elmondta, hogy az eszemmel fogtam meg.
Szerintetek ha ennyit poénkodik ezen, tényleg így gondolja?
Vagy ha nem, miért pont ezzel viccelődik mindig?
Ha én nő vagyok, mégpedig szőke, akkor te hintaló vagy, mégpedig zöldre festett. :-))
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!