Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szakított velem, de ezt csinálja?
2 hónapja szakított velem a barátom, akivel 4 évet voltunk együtt. Elég furcsán váltunk el, én könyörögtem neki, sírtam, de őt nem igazán érdekelte, sírt ő is, de azt mondta, hogy vége van... Ekkor még írtam neki meg hívogattam, de eredménytelen volt, így abbahagytam. Aztán eltelt egy hónap és most ő ír, hív meg keres. De nem mondja azt, hogy menjek vissza hozzá, nem mondja azt hogy szeret... Volt hogy szó nélkül beállított, hogy csak látni akart, meg hogy hiányzok és nem tud másra gondolni, csajozni se tud így... Sírt és meg is ölelt... Nagyon rossz, mert még mindig szeretem, de fáj ez is, hogy ezt csinálja, mert még meg se próbált csókot adni, az érzéseiről meg végképp nem mondott semmit... Aztán mondta, hogy találkozni szeretne majd még velem, meg menjek át filmezni... Nagyon nehéz volt, de nemet mondtam, ő sírva elment. Utána meg még írt egy sms-t, hogy látja, hogy én már nem szeretem őt...
Miért csinálja ezt? És nekem mit kellene tennem? Szeretem még, de nem akarok a karjaiba rohanni, hisz ő dobott engem...
Újra ne kezdd vele, teljesen felesleges. Ugyanoda lyukadnátok ki, pluszban ő most téged meg akar dugni és ennyi.
Átmész filmezni, jól megkúr - meg még ahányszor engedsz neki -, aztán talál egy csajt és dob.
Komolyan ezt akarod?! Ha igen, futás - én nem aláznám meg magam ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!