Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiegyezni a valósággal vagy az álmaim után menni?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: realizálni kell a dolgokat, és valahol a kettő között lenni, legalább is egy időre. A cél természetesen mindig, minden esetben az, hogy az ember az álmai után menjen, tegyen érte, minden erejével.
Ha nem boldog az életed, az nagy probléma. De mit teszel azért, hogy boldog legyél? Sokan a párjuktól várják a boldogságot, de tévhitben élnek. Azt te magadtól tudod elérni, saját magad, magadtól kell, hogy boldog legyél, nem a barátod miatt. Ha ez megvan, akkor kezdődhet egy kapcsolat (előtte szerintem nincs értelme), ahol két teljes, boldog ember MEGOSZTJA egymással a boldogságát, mindennapjait, és KÖZÖSEN fejlődnek tovább, egymást előresegítve, támogatva. Alapvetően a kapcsolatba ADNI megyünk. Természetesen vannak elvárások, mit szeretnél, és mit viszonoz a párod. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Vagy egy felé vezet az utatok, vagy szétfelé.
Nem tudom, dolgozol-e (havi 150-200e Ft egy ember fizetése, tehát gondolom a párodé), de menj el dolgozni, egyből több pénzetek lesz. Fel lehet újítani a lakást, tudsz félretenni, tudsz egy autót venni magadnak, és a nyaralások is megoldhatóak.
33F
Ui: Az én autóm 15 éves és le nem cserélném. Mit számít, hány éves, elvisz mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!