Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen ajándékokat vettetek eddig a férjeteknek/barátotoknak karácsonyra, szülinapra vagy csak úgy?
Parfümöt (Mexx-az még nem túl drága és jó) polót (pl.:Tom Tailor-pasik is szeretnek jól öltözni), kedvenc focicsatatának a sála, focilabda, nagyobb párna tv-zéshez, cipő (leárazás), telefon( használt de semmi karc nem volt rajta)hátitáska. Kb ennyi.de én is mondom neki h csak olyat vegyen nekem ami hasznos és kell,mert kacat az van bőven,és különben is megvan mindenünk. :)
26l
Kutyáirol puzzle,parfüm,lapos tv,plüss oroszlán (oroszlán jegyű),ezüst karkötőt,nyakláncára medált,társasjátékot(Catan telepesei),KG-os kiszerelésű gumicukor,sütöttem már tortát neki...stb ... A teljesség igénye nélkül...hisz lassan 10 éve vagyunk együtt.
De a legelső ajándékom neki egy kb 20 centis plüss zsiráf volt, alias Zsizsi, amit berakott a teherautójába és elvitte világot látni :D
Amiket vettem vagy csináltam:
- Doctor Who poszter (imádja a posztereket, és a Doctor Who-t is)
- megvarrtam a kedvenc karakterét a kedvenc játékából (Dota2, Phoenix)
- sütöttem neki "tortát" húsból (annyira a sütiket nem szereti)
- megcsináltam a kedvenc autóját kicsiben kartonból meg gyurmából meg fából
Karácsonyozni nem igazán szoktunk, mert pár nappal utána úgyis évfordulónk van, inkább akkor ajándékozunk, karácsonyra max valami apróságot adunk, tavaly pl egy pici csillagrombolót kapott kartonból, amit csináltam, most pedig egy saját készítésű adventi naptárat kap, minden napnál 2-3 szem gumimaci (imádja), meg egy cetlin egy jó tulajdonsága... 24-éhez még kitalálom, hogy kisautót rakjak bele, vagy 2 db egyedi logót a kocsijára :D Évfordulónkra (szilveszterkor lesz) vagy pólót csináltatok mindkettőnknek azzal a mintával, amit együtt találtunk ki és már emlegette, hogy tök jó lenne pólón, vagy egy "wankel rotor" párnát. Szülinapjára (márciusban) szerszámosládát kap, mert emlegeti régóta hogy akar, plusz a kedvenc írójának az új könyvét, meg sok nasit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!