Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen ajándékokat vettetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen ajándékokat vettetek eddig a férjeteknek/barátotoknak karácsonyra, szülinapra vagy csak úgy?

Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindig könyvet. Imád olvasni, így ennek mindig örül, na meg tudom is, hogy miket szeret. Volt egy különlegesebb is, amit csak neki készítettem (kinyomtattam, bekötettem, olyan nyelven, amit tanul). Aztán pólót, ami az egyik kedvenc filmjéhez kapcsolódik. Karkötöt, de az nem jött be, nem szeret ilyeneket. Bögrét felirattal. Más nem jut eszembe...de könyv az szinte mindig van :)
2016. okt. 28. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Parfümöt (Mexx-az még nem túl drága és jó) polót (pl.:Tom Tailor-pasik is szeretnek jól öltözni), kedvenc focicsatatának a sála, focilabda, nagyobb párna tv-zéshez, cipő (leárazás), telefon( használt de semmi karc nem volt rajta)hátitáska. Kb ennyi.de én is mondom neki h csak olyat vegyen nekem ami hasznos és kell,mert kacat az van bőven,és különben is megvan mindenünk. :)

26l

2016. okt. 31. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg csoki, cukor mert édesszájú nagyon, ing,polók, fakanál mert tanul fõzni, karkötõ, kincskeresést szerveztem és elrablós kirándulásokat wellnesbe,
2016. okt. 31. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kutyáirol puzzle,parfüm,lapos tv,plüss oroszlán (oroszlán jegyű),ezüst karkötőt,nyakláncára medált,társasjátékot(Catan telepesei),KG-os kiszerelésű gumicukor,sütöttem már tortát neki...stb ... A teljesség igénye nélkül...hisz lassan 10 éve vagyunk együtt.

De a legelső ajándékom neki egy kb 20 centis plüss zsiráf volt, alias Zsizsi, amit berakott a teherautójába és elvitte világot látni :D

2016. nov. 7. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Könyvet, pólót csináltattam neki, húrkészletet, kupon füzetet természetesen :D, meg ilyenek.
2016. nov. 29. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Amiket vettem vagy csináltam:

- Doctor Who poszter (imádja a posztereket, és a Doctor Who-t is)

- megvarrtam a kedvenc karakterét a kedvenc játékából (Dota2, Phoenix)

- sütöttem neki "tortát" húsból (annyira a sütiket nem szereti)

- megcsináltam a kedvenc autóját kicsiben kartonból meg gyurmából meg fából

Karácsonyozni nem igazán szoktunk, mert pár nappal utána úgyis évfordulónk van, inkább akkor ajándékozunk, karácsonyra max valami apróságot adunk, tavaly pl egy pici csillagrombolót kapott kartonból, amit csináltam, most pedig egy saját készítésű adventi naptárat kap, minden napnál 2-3 szem gumimaci (imádja), meg egy cetlin egy jó tulajdonsága... 24-éhez még kitalálom, hogy kisautót rakjak bele, vagy 2 db egyedi logót a kocsijára :D Évfordulónkra (szilveszterkor lesz) vagy pólót csináltatok mindkettőnknek azzal a mintával, amit együtt találtunk ki és már emlegette, hogy tök jó lenne pólón, vagy egy "wankel rotor" párnát. Szülinapjára (márciusban) szerszámosládát kap, mert emlegeti régóta hogy akar, plusz a kedvenc írójának az új könyvét, meg sok nasit :D

2016. nov. 29. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Tavaly karácsonyra csak ebédelni vittem el, szülinapját pedig még nem ünnepeltük meg együtt, de idén karácsonyra egy teleszkópot veszek neki, hogy tudjon csillagászkodni, imádja! :) A szülinapjára pedig PC Guru előfizetést tervezek, habár az majd csak nyáron lesz, lehet addig akad egy jobb ötletem!
2016. nov. 29. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Fizesd be egy órás masszázsra, ahol tetőtől talpig meggyúrják. Természetesen csakis olyan masszőrhöz aki idősebb és nem túl szép....... magamból kiindulva, nem adnám szándékosan jó nő kezei alá, de a masszázs nagyon ráfér mindenkire.. főleg ha nehéz fizikai munkát végez.. én ezt tervezem most
2016. nov. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!