Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha a párom kezd el beszélni az exeről akkor azt látom rajta hogy nem zavarja, de ha én kérdezek a lányról valamit akkor meg mérges lesz hogy ne kérdezzek róla?

Figyelt kérdés
3hónapja mentek szét amúgy.több-kevesebb próbálkozás után.1,5éve szakitott vele a párom de aztán újra összejöttek.és most a csaj szakitott.nem fognak már össze jönni újra.a csaj tudja is hogy vagyok stb csak fura h ha én hozom fel az baj ha ő az nem
2016. okt. 26. 06:55
1 2
 11/16 BlackSword ***** válasza:

Nem vagyok eltévedve... Nem mondtam, hogy teljesen el kell zárkózni... De a másik ülepébe sem szabad teljesen belemászni... Nagyon zavaró tud lenni... A párkapcsolatba is belefér -sőt, bele is kell férnie- , hogy nem minden, és főleg nem mindenáron közös...

Minél jobban magadhoz láncolsz valakit, vagy sarokba szorítod annál hamarabb és annál nagyobb erővel fog kitörni, és akkor már rombolni fog...

2016. okt. 26. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:

BlackSword

Abban az esetben, ha te erről így vélekedsz, akkor te egy ilyen beállítottságú személy lehetsz, és ezt próbálod általánosságban elmondani.

Pedig hidd el, nagyon kevés ilyen ember van mint te, és sokkal több olyan, aki az ilyen kérdéseket megtudja beszélni a párjával, és nem érzi úgy, hogy meg akarják fojtani.

Nekem is mondta a barátnőm, hogy nem kíváncsi mindenre, nem kell beszámolnom, ha éppen beszéltem vele. Ezzel egyet is értek, még rosszul is esne neki ha túl sokat beszélnék róla, hogy éppen mivel keresett engem.

De pl olyat szerintem jogában áll tudni, hogy felkeresett és többet akarna tőlem, hiányzom neki egyebek, és tiszta dilis hogy szerelmet vall nekem 2 év után, hogy szétmentünk.

Nem azt mondom, hogy mindent el kell mondani, pl hogy bevágta az ajtófélfába a kis lábujját, és bármit ír azt el kell mondanod a párodnak. De a fontosabb dolgokat, igen is szerintem közölni kell, és el is várható, hogy elmondják, én el is várnám. Pl ha fúrni akar, vagy kétszínűsködik

2016. okt. 26. 10:27
 13/16 BlackSword ***** válasza:
De ezt a komoly dolgot akar részt már cs te tetted hozzá... Erről a kérdező nem irt, ergo nem biztos hogy ennyire komoly... Lehet csak egy oltári nagy baromság, ami mondjuk a kérdező párjának mond valamit, de a kérdezőnek semleges...
2016. okt. 26. 12:44
 14/16 A kérdező kommentje:
A csaj hagyta ott szoval biztos nem akar bekulni..adott neki eleg sok penzt parom.en azt is el tudom kepzelni h avval kapcsolatba.csak ha hetek ota nem beszeltek akkor nem ertem.en ha valami elrendezetlen ugy miatt beszelek valakivel annak pontot akarok tenni a vegere.nem pedig huzom hetekig.de az is lehet h tenyleg elrendezetlen dolog volt csak baratom rahagyta h akkor mindegy es azota nem beszelnek
2016. okt. 26. 13:26
 15/16 A kérdező kommentje:
De mikor rakerdeztem h sikerult e elrendezni azokat a lezaratlan ugyeket akkor eloszor le se esett neki h mire kerdezem...szoval erdekes
2016. okt. 26. 13:28
 16/16 BlackSword ***** válasza:
Lehet hogy Akkor akkora nyűg, hogy nem is akar róla beszélni
2016. okt. 26. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!