Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a párom kezd el beszélni az exeről akkor azt látom rajta hogy nem zavarja, de ha én kérdezek a lányról valamit akkor meg mérges lesz hogy ne kérdezzek róla?
Nem vagyok eltévedve... Nem mondtam, hogy teljesen el kell zárkózni... De a másik ülepébe sem szabad teljesen belemászni... Nagyon zavaró tud lenni... A párkapcsolatba is belefér -sőt, bele is kell férnie- , hogy nem minden, és főleg nem mindenáron közös...
Minél jobban magadhoz láncolsz valakit, vagy sarokba szorítod annál hamarabb és annál nagyobb erővel fog kitörni, és akkor már rombolni fog...
BlackSword
Abban az esetben, ha te erről így vélekedsz, akkor te egy ilyen beállítottságú személy lehetsz, és ezt próbálod általánosságban elmondani.
Pedig hidd el, nagyon kevés ilyen ember van mint te, és sokkal több olyan, aki az ilyen kérdéseket megtudja beszélni a párjával, és nem érzi úgy, hogy meg akarják fojtani.
Nekem is mondta a barátnőm, hogy nem kíváncsi mindenre, nem kell beszámolnom, ha éppen beszéltem vele. Ezzel egyet is értek, még rosszul is esne neki ha túl sokat beszélnék róla, hogy éppen mivel keresett engem.
De pl olyat szerintem jogában áll tudni, hogy felkeresett és többet akarna tőlem, hiányzom neki egyebek, és tiszta dilis hogy szerelmet vall nekem 2 év után, hogy szétmentünk.
Nem azt mondom, hogy mindent el kell mondani, pl hogy bevágta az ajtófélfába a kis lábujját, és bármit ír azt el kell mondanod a párodnak. De a fontosabb dolgokat, igen is szerintem közölni kell, és el is várható, hogy elmondják, én el is várnám. Pl ha fúrni akar, vagy kétszínűsködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!