Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítem a barátomat, mit tegyek?
Van barátom, akit nagyon szeretek. Az van hogy mostanában vannak veszekedések, és van neki egy lány barátja aki mindig ott van ha ilyenkor panaszkodni akar vagy megerősítést hogy ő az áldozat. Azt hiszem tetszik ennek a lánynak, és a veszekedések miatt most tőlem távolodik, hozzá meg közeledik. Mindig olvasom mit beszélnek, mert megvan nekem a jelszava (neki is az enyém).
Már voltak nézeteltérések kordában is, de mindig stabilizálódott minden, de most külső körülmények miatt feszült a barátom, és ezért nem jut el hozzá az igazság hogy csúnyán viselkedik, és kicsit sem elnêző velem.
Nagyon szeretem a barátomat, szerelmes vagyok belé, s nagyon vonzó férfi. Nem hiszem hogy szakítás közelében lennénk, de ez a barátnője nagyon zavar. Úgy érzem én vagyok az egyre rosszabb, ő még a megértő aranyos kedves
1 Tudod, hogy feszült más miatt is, szóval ne piszkáld azzal, hogy hogyan viselkedik velrd, mert igen, ezzel eltaszítod.
2 Hagyd abba az üzenetei nézegetését. Koncentrálj inkább rá, és arra, hogy te legyél a biztos pont neki. Hallgasd meg, támogasd, de ne okoskodj!
3 Tedd félre a veszekedéseket. Ha valami (ezen a csajon kívül) zavar, akkor azt normális hangnemben mondd el neki. Ne hibáztasd, vagy vádold, csak mondd, hogy rosszul esett, mert szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!