Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknál a figyelmetlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknál a figyelmetlenség és a feledékenység be van kódolva? Náluk ez tök normális?

Figyelt kérdés

Sokszor azt érzem, hogy én nem is vagyok fontos a páromnak, hogy nem is hiányzom neki, mikor nem vagyunk együtt.

pl. ha délutános vagyok, alig látjuk egymást, mert mire haza érek már sokszor alszik. Mindig megkérem, hogy legalább egy sort írjon, vagy beszéljünk telón, ezerszer a szájába rágtam már, hogy mikor van szünetem, és tuti, hogy pont akkor nem elérhető, hogy 10 perccel később ír, amikor már nem látom. Mikor haza érek, néha még ébren van, de annyira bele van feledkezve valamibe, hogy kb. észre sem veszi, hogy otthon vagyok. Volt hogy késő este egy órát álltam a dugóba, és mikor haza értem meglepődött, hogy jé.. te már itthon vagy, nem is nézte hogy mennyi az idő. Én már tutira halálra aggódtam volna magam.

Ha azt mondom, neki hogy: "ha hiányzom neked jól esne, ha felhívnál", akkor tutira elfelejt hívni. Ha a szájába rágom, hogy pontban ekkor és ekkor hívj, akkor néha szokott, de én meg nem akarok követelőző lenni. Ha nem hiányzom neki, akkor nem... ez van.

Az meg a másik, hogy megkérem, hogy pakoljon egy kicsit össze, mire haza érek, és tuti, akkor áll neki, mikor hallja a kulcsot a zárban. Aztán mosolyogva azt hazudja, hogy "jaj szívem mer régen elkezdtem, csak nem tudtam, minek hol a helye."

Szerintetek ez a pasiknál normális, és csak mi nők vagyunk azok, akik idegeskednek ilyen hülyeségek miatt?

22N

2016. okt. 25. 10:34
1 2
 11/20 BlackSword ***** válasza:
Tudod az még hogy nincs fent a facsebukon nem jelenti azt hogy nem venné fel a telefont...
2016. okt. 25. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a nagy dolog, amit kérsz, hanem ahogyan kéred.

"...a szájába rágtam már, hogy mikor van szünetem, ; "ha hiányzom neked jól esne, ha felhívnál", akkor tutira elfelejt hívni.; Ha a szájába rágom, hogy pontban ekkor és ekkor hívj,". Ez baromi idegesítő kényszert szül hosszútávon, és ennyi erővel ő is feljöhetne ide nyavalyogni, hogy "soha nem hiányzom a barátnőmnek, mert mindig nekem kéne őt hívnom". Ha szüneted van, és hiányzik, akkor hívd fel te. Miért kellene bármit is a szájába rágni? Te nem tudsz hívni? Vagy írni? És később gondolom úgyis válaszol, majd megnézed később.

Szóval, a helyedben befejezném ezt az állandó szájba rágást, idegeskedést, aggódást, mert hosszútávon ez megöl minden emberi kapcsolatot.

2016. okt. 25. 11:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én most egy olyan sráccal ismerkedek, akivel kb. éjjel-nappal csetelünk, és magától is ír sokszor, meg ha valahová megy, azt mindig mondja, ha buliból hazaér, egyből ír, stb. Szerintem ez attól függ, milyen a srác személyisége. Valaki nem nagy facebookos, nem szeret telefonálni, több szabadság kell neki, de ha neked ez nem tetszik, akkor nem olyan pasival kell járni.
2016. okt. 25. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Én megértelek Kérdező, pedig nem egy korosztály vagyunk, pont tíz évvel vagyok idősebb tőled.

Dolgoztam én is délutánosban, jól esett amikor írt élettársam.Most nem dolgozok, mindennap írok neki viberen, ő is nekem.Pedig 1/4 3-kor már itthon lesz.Novemberben kezdek egy cégnél, kétműszak.Igenis jól esik az embernek, ha érzi, érdeklődik a másik iránta.

Pakolás szempontjából se volt gond, az mosogatott, aki épp ráért, vagy itthon volt.

Múltkor hivatalos ügyeket voltam intézni, agyilag lefáradtam.Jól esett, hogy nem a reggeliről maradt tányérok és csészék fogadtak, hanem egy kávé.

Beszélgess vele erről, mert hosszútávon nem lesz jó ha ennyire nem egyeztek.

2016. okt. 25. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Egy, ne általánosíts, pl. én nem vagyok olyan.

Kettő, Ő ilyen és ez Neked tetszik, ha nem tetszene nem lennél vele. Nem, nem azért vagy vele, mert szereted, hisz akkor nem akarnád megváltoztatni.

2016. okt. 25. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Akkor az én pasim nem pasi.

Minden apróságot megjegyez, amit mondok neki, és odafigyel rám.

A te bajod, hogy egy olyan nyomorult mellett maradsz, aki nem törődik veled.

2016. okt. 25. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:
16-os, hol találtad ezt a kincset?
2016. okt. 25. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi hétköznapokon együtt töltjük az egész estét, és a hétvégéket is, nagy ritkán van csak külön program. Viszont amíg külön vagyunk, akár meló közben is, írunk egymásnak többször is (persze ahogy időnk engedi, ha sok a meló akkor csak egyszer, 1-2 sort).

Ettől függetlenül tudom, hogy a férfiak tényleg elég figyelmetlenek, tapintatlanok tudnak lenni, sajnos ez nagyrészt beléjük van kódolva. Ezt nem degradálásként írom, mert belénk, nőkbe is van sok hülyeség kódolva, pl túlérzékenység, hisztik, és sorolhatnám :D (tisztelet a kivételnek).

16-os, a te "tökéletes" pasidnak biztos valami más téren van "hibája", nincs olyan ember, aki mindenben tökéletes lenne, pláne nem mindenki számára, hisz különbözőek az emberek, különbözőek az igények...

2016. okt. 25. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

#17,

mire gondolsz? :)

Nem tudom, biztos van olyan tulajdonsága, ami mást az őrületbe kergetne, pl gonosz humora van, amit például a legjobb barátnőm biztosan nem tudna tolerálni, én meg imádom benne :D Vagy pl van egy testi "furasága", ami miatt többen kiröhögték, meg elküldték, nekem meg kifejezetten bejön.

Nem, számomra hibának számító tulajdonsága nincs. :) Olyan van, amit szerintem lehetne azért fejleszteni, pl picit rendetlen, de egyrészt nem akkora probléma, hogy rosszul érezzem magam miatta és fórumokon keresnék rá megoldást, másrészt meg megbeszéltük a dolgot, és látom rajta, hogy nagyon nagyon igyekszik, hogy változtasson ezen.

Nyilván senki nem tökéletes, de a páromnak olyan hibái vannak, amik miatt nem érzem azt abszolút, hogy ez egy rossz kapcsolat lenne. Szerintem ennek így kell működnie.

Vagy szerinted az a normális, ami miatt a kérdező is panaszkodik, hogy az ember rendszeresen és tudatosan olyat tesz, ami rosszul esik a másiknak, és tojik rá, nem hajlandó változtatni? Hogy elhanyagolja a párját, még akkor is, ha tökéletesen tisztában van vele, hogy emiatt a másik rosszul érzi magát? Én inkább egyedül halnék meg, mint hogy ilyen emberrel legyek együtt.

Különben hol írtam, hogy valaki MINDENKI számára tökéletes? Ilyen nyilván nem létezik. De ha a párja számára se az, még kicsit se, akkor bajok vannak.

2016. okt. 25. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Nem,nem ilyenek a pasik,csak téged kb le se sz ar a párod.
2016. okt. 26. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!