Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merre tovább ebben a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre tovább ebben a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve ismertük meg egymást s azóta is együtt vagyunk. Többször kerekedett már vita abból, hogy úgy érzem, nem vagyok elég jó neki. Túl nagyok az elvárásai. Amiket ki sem mond. Csak, ha nem felelek meg, hangoztatja, hogy ezt kellett volna csináld, így kellett volna viselkedj stb. Ő reggeltől éjjelig dolgozik minden nap. Én egy gyerkőcre felügyelek minden másnap, azon kivül irogatok egy megyei lapba. Elég sok a szabadidőm. De azért próbálom itthon hasznossá tenni magam. Ő viszont úgy látja, hogy semmit nem csinálok. S ha valamibe mégis belekezdek, panaszkodom, hogy mennyire elfáradtam. Azt nem veszi figyelembe, amikor - általában hétvégén - egész nap neki segítek. Egy másik gond, hogy nem igazán lehet megbeszélni vele a problémákat, kerüli a konfliktushelyzeteket, amennyire csak lehet. Nem tudom, mit tegyek. Úgy érzem, soha nem fogom elérni azt a szintet, amit ő kitűzőtt nekem. Ti mit gondoltok? A gondokat leszámítva szeretjük egymást.
2016. okt. 24. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást akkor még hejre lehet hozni a problémákat,akkor lenne baj ha már nem szeretnétek egymáast.És hogy nem tutsz vele komunikálni ,ez egy probléma mert az fontos egy kapcsolatban,beszéld meg vele a dolgokat.
2016. okt. 25. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!