Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehetséges ilyesmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges ilyesmi?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, volt egy két éves kapcsolatom, de véget ért. Azóta eltelt 1 év, a lánnyal jó barátságban maradtunk, sokat beszélünk, kölcsönösen keressük egymást, tehát nem az van, hogy én nyomulnék és zaklatnám. Az a kérdésem, hogy ebből lehet még újra kapcsolat és ha igen hogy tudnám elérni? Mert igazából nem olyan ok miatt szakítottunk ami megbocsáthatatlan lenne, tehát megcsalás és egyéb durvaságok nem voltak, egyszerűen csak sokat veszekedtünk az utolsó félévben, mert nem úgy alakult az összeköltözés mint vártuk. Szakítás óta se neki se nekem nem volt senki, nem is próbált ismerkedni egyikünk sem.

2016. okt. 23. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze probáljátok meg ujra.. hátha sokat tanultatok abból mit is rontottatok el és ezután már jól fog alakulni köztetek minden.
2016. okt. 23. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod van értelme,próbáld meg.
2016. okt. 23. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Tanuljatok meg kommunikálni s próbáljátok újra.
2016. okt. 23. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nem hiszek abban hogyha eloszorre nem ment, akkor masodjara mukodni fog... de ez a helyzet igy kicsit masnak tunik nekem. Nyilvan azota rendezodtek a dolgok, szerintem egy probat megerne :)
2016. okt. 23. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Teszek egy próbát.
2016. okt. 23. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
bármi lehetséges
2016. okt. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!