Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt néhány férfi, hogy egy nő társaságától jobb élete lesz?
Nekem az minden vágyam, hogy megtaláljam a hozzám illő nőt, aki tud értékelni, és feltétel nélkül szeretni. Az IQ mellett az érzelmi intelligencia is nagyon fontos szerepet játszik az életemben, amiből neked egy csepp sem jutott.
Nem érdekel sem a pénz, sem a karrier, sem a háborúzás, versengés, mások földbe döngölése. A te szemedben érthetetlen dolgokra vágyom, ami számomra, és az emberiség számára nagyon fontos lenne.
Felfedezni az ismeretlent, maradandót alkotni, és nagyon szeretni valakit őszintén. Ez a három dolog, amiért még élek. Rövid az élet ahhoz, hogy önző célokra fordítsuk ezt a kis időt, amit itt töltünk.
Tehát három lényeges célból, egy, amit te annyira semmibe nézel, végig itt van a fejemben, mert nekem ez nagyon fontos, és tuti, hogy nem csak én vagyok így ezzel.
Élő példája vagy az ostoba tyúkoknak! :D
"Arról nem is beszélve, hogy pénz nélkül amúgy is nehézkes egy kapcsolatot fenntartani."
És még el is ismereted, hogy egyenes arányban méritek az embert az anyagiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!