Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk most a barátommal? Hogyan oldhatnánk ezt meg?
Figyelt kérdés
Én [nem sokára 17/L] és Ő [F/18] fél éve ismerkedtünk meg, találkoztunk, rengeteget voltunk együtt, azóta beleszerettem, és ő is belém.. megbeszéltük, hogy akkor együtt leszünk, de nyitott kapcsolat, mert nem tudjuk megoldani a sűrű találkozásokat, hiszen 150km választ el minket egymástól, a sűrű találkozásokra se pénz, se idő [bár ez a legmegoldhatóbb..] és a szülőkkel is gond van, mert nem igazán engednek engem. Tehát megbeszéltük hogy nem várhatjuk el egymástól hogy rá se nézzen másra, mert ez lehetetlen.. mégis tudom hogyha megtudnám hogy más lánnyal volt összeomlanék. Hiába mondja hogy más nem kell neki csak én, tudom hogy ez enyhülni fog majd és hogy majd előjönnek a vágyai amiket én nem tudok mindig kielégíteni a távolság miatt.. mégis mit csináljak/junk?:S hanyagolni/nem beszélni vele/ elfelejteni nem akarom, szükségem van rá.. segítsetek :S2010. ápr. 26. 18:20
1/3 anonim válasza:
Menj át oda iskolába kollégiumba :D
2/3 anonim válasza:
1. oldjatok meg valahogy hogy gyakrabban tudjatok talalkozni es a maradek idoben bojtoljetek. 150 km nem vilagvege, nekem is volt baratom 16 evesen 120km-re es volt hogy heti 3-4 napot is egyutt toltottunk, es ha nem is minden heten, de kethetente talalkoztunk. Stoppoltunk busz helyett, kerestunk valakit aki pont ment autoval, stb.
2. nyitott kapcsolat, de egyezzetek meg hogy nem szamoltok be rola hogy ne bantsatok egymast. viszont ha valami komolyabb kialaul, mindenkepp szoltok. viszont igy lehet hogy a bizonytalansag fog megorjiteni, hogy folyton arra gondolsz biztos rnegeteget csajozik (kozbe nem is)
3/3 anonim válasza:
Jól telizabáltam magam,aztán most meg mehetek szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!