Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év korkülönbség sok (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség sok (a szitu sem szokványos szerintem)?

Figyelt kérdés
Nos a szituáció a következő. 22 éves srác vagyok, egy általános iskolában dolgozom amolyan mindenesként. Sokat kezdtünk beszélgetni egy 15 éves, 8dikos lánnyal. Mint kiderült, kölcsönösen tetszünk egymásnak, jobban is mint kellene. Nem tudjuk, hogy mit tegyünk, sok vagy esetleg még jó a 7 év különbség....na meg hát neki iskola nekem munkahelyem....Help nekem:)
2010. ápr. 26. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
miért ne lenne szokványos a szitu?
2010. ápr. 26. 17:57
 2/10 A kérdező kommentje:
mert iskolai alkalmazott és diák viszony?:D az számomra nem szokványos bár lehet, hogy csak én vagyok szűk látókörű:D
2010. ápr. 26. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:

ha lesz valami és megtudják azonnal repülsz az tuti , nálunk középsuliban volt hasonló eset és ment a csaj is meg a pasi is.

ha össze is jöttök a tanárok ne tudják meg ha megoldható, de amúgy úgyis 8.as , jövőre középsulis lesz ,akkormeg már senki nem szólhat bele, 1hónapot még bírjatok ki..:D

viszont az a 7év szerintem ilyen elosztásban sok lesz , de majd meglátjátok :)

sok sikert :D

17F

2010. ápr. 26. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyelj ez hülyeség szerintem ,most miért ne lehetne összejönni vele?:) Ne aggódj, a tanár diák téma más lenne.
2010. ápr. 26. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
várjátok meg a nyarat, most ballag ha nem bukik :P
2010. ápr. 26. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
iyen volt nálam a gimiben. Sztem simán összejöhettek, de beszéljetek az igazgatóval, amíg nem tanítod semmi akadálya nem lehet, de érdemes azért elmondani neki. Amúgy mindjárt ballag. (szerintem ebben a korban kicsit sok a 7 év, de nem vészes.)
 7/10 anonim válasza:
A lányok szeretik az idősebb tapasztaltabb pasikat ;) ha 15 évesen elég érett rá a csaj..miért ne! kit érdekel az a 7év de most komolyan?:D egyszer élünk..örülhetne hogy nem a sok 16-17 éves éretlen tacskó lóg a nyakába..
 8/10 anonim ***** válasza:

@18:01

akkor részletesen: gondnok csávó, 21 éves+ 10.es csaj,összejöttek, de a suliban semmi extra csak köszönés , még ouszi se , egészen addig működött amíg az igazgatóval nem találkoztak egyszer suli után , másnap csávónak azonnali hatállyal felmondás , csaj szüleit behívatták,aztán átment másik suliba, az egész "tanári kar" (alias majomház) fel volt háborodva , nekünk meg papoltak osztályfőnökin...

ja a poén az hogy még mindig együtt vannak :D

szal van ilyen , mondjuk az ig. egy rohadt nagy kretén , de lehet máshol is ilyen + 8.as ugyh általános suli , ott meg alapból komolyabban veszik az ilyet a "kicsik fejlődése" miatt, ugyh sztem 1hónapot lehet várni...

18.00-s voltam

2010. ápr. 26. 18:08
 9/10 A kérdező kommentje:

pontosan emiatt a aggály is....hogy repülnénk mindketten. több mint vszínű...

igazgatóval megbeszélni? ááááh. ki van csukva.

És nem tanítom, nem is tanítok a suliban, csak kisegítek, amibe helyettesítés beletartozik.

Egyébként a kivárásra mi is gondoltunk:)

Másfelől bár az ne m7 év de pl szüleim közt is 5 év van és anya 15 volt apa meg 20 mikor összejöttek...

Nehéz az élet:P

Peace

2010. ápr. 26. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:

ilyen szituk azért vannak, mert mindenkinek az tetszik meg, aki épp ott van, ahol ő.

ha bulizni járnál, akkor meg egyugyanoda járó csajt várnál a jővő szombaton..

2010. ápr. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!