Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év korkülönbség sok (a szitu sem szokványos szerintem)?
ha lesz valami és megtudják azonnal repülsz az tuti , nálunk középsuliban volt hasonló eset és ment a csaj is meg a pasi is.
ha össze is jöttök a tanárok ne tudják meg ha megoldható, de amúgy úgyis 8.as , jövőre középsulis lesz ,akkormeg már senki nem szólhat bele, 1hónapot még bírjatok ki..:D
viszont az a 7év szerintem ilyen elosztásban sok lesz , de majd meglátjátok :)
sok sikert :D
17F
@18:01
akkor részletesen: gondnok csávó, 21 éves+ 10.es csaj,összejöttek, de a suliban semmi extra csak köszönés , még ouszi se , egészen addig működött amíg az igazgatóval nem találkoztak egyszer suli után , másnap csávónak azonnali hatállyal felmondás , csaj szüleit behívatták,aztán átment másik suliba, az egész "tanári kar" (alias majomház) fel volt háborodva , nekünk meg papoltak osztályfőnökin...
ja a poén az hogy még mindig együtt vannak :D
szal van ilyen , mondjuk az ig. egy rohadt nagy kretén , de lehet máshol is ilyen + 8.as ugyh általános suli , ott meg alapból komolyabban veszik az ilyet a "kicsik fejlődése" miatt, ugyh sztem 1hónapot lehet várni...
18.00-s voltam
pontosan emiatt a aggály is....hogy repülnénk mindketten. több mint vszínű...
igazgatóval megbeszélni? ááááh. ki van csukva.
És nem tanítom, nem is tanítok a suliban, csak kisegítek, amibe helyettesítés beletartozik.
Egyébként a kivárásra mi is gondoltunk:)
Másfelől bár az ne m7 év de pl szüleim közt is 5 év van és anya 15 volt apa meg 20 mikor összejöttek...
Nehéz az élet:P
Peace
ilyen szituk azért vannak, mert mindenkinek az tetszik meg, aki épp ott van, ahol ő.
ha bulizni járnál, akkor meg egyugyanoda járó csajt várnál a jővő szombaton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!