Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire határozza meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire határozza meg egy csaj/srác neve azt, hogy öszzejönnétek-e vele vagy sem?

Figyelt kérdés
Az előfordult már veletek, vagy el tudnátok-e képzelni, hogy van egy csaj/srác aki bejön nektek, de valami irtó gáz neve van, és ezért inkább lemondtok róla? 17/L Anita :d
2010. ápr. 26. 16:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Ez hülye kérdés. :D Nem.
2010. ápr. 26. 16:22
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Etelkával nem járnék, viszont a Babi néni név bejön.
2010. ápr. 26. 16:23
 3/31 anonim ***** válasza:
őő nem csak ha kolompár lakatos sztojka lakatos és hasonló színesek :D 21/f
2010. ápr. 26. 16:24
 4/31 anonim ***** válasza:

Hát húzós kérdés! De elsőre azt mondaná az ember, hogy az a fontos, hogy szerre egymást a 2 ember! De nem feltétlen!

A neten terjed egy kép, a Maunika Só-ból származik, ahol a fickót úgy hívják: Punczi Imre! Komolyan, nem tudom, látta-e már valaki! Na most senki nem mondja, hogy szívesen járna vele (bár ez most fordított, a lány szempontjából, de a lényeg ugyan az)! Ha megkérdezik, hogy kivel jársz, te ki fogod merni bátran és zavartalanul azt, hogy puncival? Na ne meséljétek be nekem!

2010. ápr. 26. 16:25
 5/31 anonim ***** válasza:
Bocs! :D Szerre = szeresse :D
2010. ápr. 26. 16:25
 6/31 anonim ***** válasza:
Kb. 1%-ig befolyásolja a döntésemet.
2010. ápr. 26. 16:26
 7/31 anonim ***** válasza:
hát ha igazán bejön, olyan komolyan, akkor név nem lehet akadály.
2010. ápr. 26. 16:26
 8/31 anonim ***** válasza:
Mégegy fail! XD Merni = mondani :D
2010. ápr. 26. 16:27
 9/31 anonim ***** válasza:

Miért zavarna bárkinek a neve? Ha annyira borzasztó neve van, akkor legfeljebb becézem...

Bár mondjuk már az én korosztályomban sem jellemző, hogy valaki nagyon "gáz" nevet kapott volna, tehát élesben még nem találkoztam ezzel.

20F

2010. ápr. 26. 16:27
 10/31 anonim ***** válasza:
hmm hát eléggé emberfüggő a dolog. Konkrétan nekem számít a másiknak a neve, hogy menyire fura. Am srác vagyok, 16 éves, valószínűleg ez az elképzelés a koromból fakad XD, mellesleg az Anita név nem gáz, ha a kérdéssel kapcsolatban írtad le.
2010. ápr. 26. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!