Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyádat vagy a párodat választanád?

Figyelt kérdés

Kaptam tőle egy kutyát, de már nem aharja hogy ott legyen velünk. Nem arról van szó, hogy a kutyát jobban szeretem. De tudja, hogy mennyire akartam azt a kutyát és hogy mennyire szeretem. Tudja, hogy azt szeretném , hogy hárman együtt legyünk, de ő akkor sem akarja hogy nekem jó legyen.

De miért?

2016. okt. 20. 13:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

:-)

Ha szeretne elfogadná a kutyádat (főleg,miután ő adta)!

2016. okt. 20. 14:19
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

A kutyától csak akkor válnék meg, ha tényleg valami konkrét indok van ellene- beteges, nevelhetetlen, harapós, agresszív, mittudomén. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nem szeretem a kutyákat.

De ezt a logikát amúgy sem tudom megérteni. Ő vette neked a kutyát, gondolom ugyanolyan helyzetben voltatok akkor is, mint most. Mi változott azóta? Miért vett kutyát, ha ő nem akart? Ha együtt éltek, akkor gondolom abba belegondolt, hogy nem fogod tudni máshol tartani a szerencsétlen állatot.

Egyébként, a kutya nem választhatott, kihez kerül, ő szeret mindenkit, aki kedves hozzá (meg azt is, akit kevésbé). Te viszont választhatsz, kicsit mélyebb belátással és kicsit komolyabb szempontok szerint is, hogy ilyen felelősségteljes és határozott, döntéseiben kitartó ember mellett van-e értelme komolyan megmaradni, idővel esetleg gyereket vállalni (jól mondják a többiek, az ilyen pasikból lesznek azok, akik terhesség alatt vagy legkésőbb a szülés után elhagyják a nőt, mert "már nem akarja").

2016. okt. 20. 14:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az állatokat, de nincs kutyám és nem is szeretnék, így a párom fontosabb nem is kérdés. DE ha már vesz egy kutyát akkor kutya kötelessége gondoskodni róla amig él. A kutya nem egy használt papírzsepi.... Biztos hogy nem lennék együtt ilyen férfivel aki megvesz egy állatot mert cuki aztán kidobná. Marhára felelősségteljes hozzáállas. Majd a gyereketek is kidobja ha túl sokat sír vagy még sem olyan cuki. Én tudom magamról hogy nem szeretnék felkelni kutyát sétáltatni stb. ezért nem kell kutya bármilyen cuki, ha pedig mégis bevállalom akkor vállalom érte a felelősséget. Ez nem olyan kérdés hogy vegyünk e kutyát mert a párom nem akar. Itt már megvan...
2016. okt. 20. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok az előttem szólókhoz: nem úgy mondom, hogy a kutyát választanám, inkább úgy, hogy ezek után a pasitól nem akarnék semmit. Meggondolatlan, nem tud felelősséget vállalni, és azt hiszi, hogy mindent "vissza lehet csinálni", ha meggondolta magát.
2016. okt. 20. 14:54
 15/23 A kérdező kommentje:

Nincs vele több baj , mint a másik kölyök kutyaval.

Nem teljesen szobatiszta meg, de alakul.

Nyilván harap kicsit, mint minden kiskutya. 3honapos.

Beagle, nevnapomra kaptam mondván, hogy közös kutya a gyerek elődje stb.

Másfél hétig laktunk együtt hárman, aztán én elkoltoztem a nagyszuleimhez ideiglenesen. Voltunk nála a kutyával 2napot,aztán most mennek vissza hozzá több időre a kiskutyaval, de nem akarja mert budos rossz stb.

2016. okt. 20. 15:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a pasi a kuka!

Bocs,de aki ilyen felkiáltással vesz kutyát,hogy akkor ez a gyerek előszobája,majd 2 hetet sem bír ki vele...hát,még jó,hogy nem lettél terhes! Mehettél volna a gyerekkel amerre látsz!

2016. okt. 20. 15:26
 17/23 A kérdező kommentje:
Kutyával egyébként neki semmi dolga.
2016. okt. 20. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"közös kutya a gyerek elődje..." "...nem akarja mert budos rossz"

Ez így jó. Mielőtt meglenne a közös gyerek, levonhatod a következtetést. Ha egy közös kölyökkutya azért nem kell neki, mert büdös és rossz, vajon mi lesz a közös gyerekkel? Tudja, hogy az mennyire büdös és rossz? És nem egy-két hónapig, mint a kiskutya, hanem éveken keresztül. Betojik, éjjel sír, lehányja a kedvenc kanapét, mire 3 évesen szobatisztává válik, jön a dackorszak, a kamaszkorról ne is beszéljünk...

Mehettek a nagymamádhoz a gyerekkel együtt, vagy beadjátok egy menhelyre.

És itt a legkisebb probléma az, hogy ő nem akarja, hogy neked jó legyen. Felelőtlen, át nem gondolt döntéseket hoz, és az első akadálynál kilép a problémás helyzetből.

2016. okt. 20. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

A kutyát!

Milyen ember az, aki megvesz egy állatot, utána meg ki akarja dobatni? Ilyent olyan ember nem mond, aki mellett én élni tudnék. Nagyon felelőtlen a párod. Minek szerez be állatot, ha utána elviselni sem tudja? Emberileg előttem leszerepelt.

2016. okt. 20. 15:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Kaptam tőle egy kutyát, de már nem aharja hogy ott legyen velünk."

Ilyen felelőtlen gyökeret azonnal kidobnék, aki nem fogja fel, hogy az élő állat nem egy plüss, amivel játszok ideig-óráig, aztán kidobom vagy felrakom a szekrény tetejére, ha már meguntam.

2016. okt. 20. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!