Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók: mikor kivel hogyan? És hogyan kell egyáltalán csinálni?
elsősorban arra vagyok kiváncsi, h tetszik egy 15 éves srác (én 13 vagyok) és ez sok korkülönbség-e? és még sosem csókolóztam. hogyan kell? ha ö lesz az első akkor érezni fogja? vagy még tul fiatal vagyok az egészhez?
és tényleg: élményt is irjatok pls : mikor, kivel, hol, megbántad, milyen volt?
köszönöm a vélaszokat :)
hát szerintem ,nem nagy a csókolozást nem lehet leirni azt érezni kell.Jön majd ősztönből...
Ha ő már volt valakivel akor igen érezni fogja...
1 csók egy barátomnál a barátnömel ö neki már volt gyakorlata aszem nem érzezte hogy 1 volt nekem a csók: )
nagyon jó volt ujbol és ujbol akartam vele többet ér egy igaz szerelmes csók mind a sex
megbántam mert elhagyot 3 hónap után pedig nagyon szeretem :/ 2 hónapja megyek utána hivom el ide oda:S de semmi esélyem már:S
szia,
Hát én 13 évesen csókolóztam először egy korombeli fiúval és hát borzalmas volt, a születésnapi partimon. Nagyon rossz élmény volt és nem is akartam többé csókolózni senkivel sem. Aztán 2hónapja lett egy barátom és vele fantasztikus volt a csók!:)
Hát a korkülönbség nem sok közted és a fiú között, de lehet hogy neki soknak fog tűnni, meg biztosan még kicsinek fog találni, erre is számíts.
20/L. Én is 17 évesen csókolóztam először. Még most is emlékszem az érzésre, az összes többi csóktól különbözik -Mert az akkori barátomnak (1 évvel idősebb nálam) is az volt az első és mindketten totál kezdők voltunk:D. furcsa volt; később sokat javult a technikánk :)
Ne aggódj azon, hogy hány évesen történik meg, csak azzal foglalkozz, hogy olyannal legyen, akivel lesz is folytatás. És: én nem bánom, hogy csak "későn" estem túl a tűzkeresztségen :), sőt:szerintem 15-16 éves kor alatt nem is lehet olyan jó, mert máshogy fogod fel. Ugyanez érvényes lesz majd az <elsőre> is. Én is máshogy értékeltem volna, ha nem húsz, hanem mondjuk 17 évesen veszítem el. Van, amihez még az ember gyerek, de ezt csak később fogja belátni. Szóval: szerintem ne kapkodd el; egy rendes fiúval csókolózz először, akivel nagyon szeretnél járni/ jártok is, a hogyanjáre meg majd rájössz;) Mindenki kezdőként kezdte... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!