Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem vagyok szerelmes. Ez gond lehet később?
3 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon jó a kapcsolatunk, szeretem, de nem vagyok belé szerelmes. Soha nem is voltam. Nem indult komolynak a kapcsolatunk, csak unalomból kezdtünk el találkozgatni, aztán mégis kialakultak a dolgok. A barátom belémszeretett, én is egyre jobban megszerettem, és 1 évvel ezelőtt össze is költöztünk. Minden nagyon jó köztünk, közös az érdeklődési körünk, sosem unatkozunk együtt, mindkettőnk családja imádja a másikat, a szex sem rossz, bár azért egy kicsit kezd ellaposodni, de még így is jobb, mint a legtöbb korábbi kapcsolatomban. Mostanában egyre többet felmerül a gyerekvállalás gondolata is. Én 30 leszek, párom 35, nem leszünk fiatalabbak mi sem. Néha eszembe jut azért, hogy milyen volt szerelmesnek lenni (hozzáteszem 1 barátomba voltam szerelmes összesen a 6-ból), és elgondolkozom jó ötlet-e így egy ekkora elköteleződésbe belevágni. Másrészt viszont szeretem a párom, ő is engem, akkor pont ez a jelentéktelen dolog lenne akadály?
A szerelem úgyis elmúlik, nem? Mit gondoltok? Lehet jövője egy kapcsolatnak, ahol nincs szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!