Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki csak szeretőnek akar? 25/N
Figyelt kérdés
A nyáron több pasi is próbálkozott nálam. Én mindegyiket elküldtem, mert házas emberek. A legfiatalabb is aki próbálkozott több mint 10 évvel idősebb nálam. Volt olyan aki a szüleimnél is idősebb, és velem 1 korú a gyermeke. A kollégáimról van szó. Mit ronthatok el hogy csak szeretőnek akarnak? Mindenki tudja rólam a cégnél, hogy jelenleg nincs stabil párkapcsolatom. Már azt se lehet mondani, hogy "friss hús" vagyok, mert 5 éve dolgozok itt. Néha flörtölgetnek velem, de erre se mindig vagyok vevő.2016. okt. 14. 12:39
12/21 anonim válasza:
vagy velük tudattad, hogy következménye lesz, ha nem szállnak le rólad és ennyire nem tisztelnek?
13/21 A kérdező kommentje:
nem gondoltam hogy a főnöküknek szólnom kéne, mert ez magánéleti dolog, ebbe a főnök nem szólhat bele. mit tudna velük kezdeni? egyébként is nő...
2016. okt. 14. 12:58
14/21 anonim válasza:
Vgay mondd nekik, hogy elmondod a feleségüknek:D
15/21 anonim válasza:
Magánéleti?? Munakhelyi zaklatásról beszélünk, amennyiben ez neked valóban ennyire terhes.
16/21 anonim válasza:
Szóval visszakanyarodunk az önbecsüléshez és önértékeléshez.
17/21 anonim válasza:
Hogy a főnök mit tudna velük kezdeni?:) Azért főnök nem?
18/21 anonim válasza:
Vigyázz, mert tényleg így indulnak a komoly zaklatások is. Először egy levél, amiben kifejti, aztán személyes udvarlás, majd szabadidődben is folytatja és akármit csinálsz, egyre csak nyomul. Végül annyira nem bírod elviselni, hogy inkább munkahelyet váltasz. Jobb lenne ennek elejébe menni, és még most leállíthatod őket, amíg kezelheő a dolog.
20/21 anonim válasza:
Igaza volt annak, aki írta hogy határozottnak kell lenni.
Ha már többször is bejátssza az ilyen 'felajánlásokat", én pl már mérgemből is biztos, hogy keményebben is a tudtára adnám, hogy nem, érdekel a dolog, és nem szeretnék még egyszer ilyenről hallani, meg kihányni a reggelimet.
A kedves, naiv, és önbizalomhiányos lányokat könnyen betalálják az ilyenek. mert érzik, hogy velük lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!