Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntök ha belevágok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntök ha belevágok egy új kapcsolatba, lent bövebben?

Figyelt kérdés
Az ex barátommal 2 évig voltunk együtt,már 3hónapja különazért lett vége mert nem jöttünk ki jól veszekedtünk sokat nem értettük meg egymást,és ez szakitás után is folytatodott,mert minden nap keresett néha találkoztunk is! Azt mondja szeret én is öt persze 1 év nem semmi dolog,de folyamatossan csak bántsuk egymást néha olyanokat is mondunk amit késöbb megbánunk! És nem rég megismerkedtem egy aranyos fiuval és tényleg még nagyon tetszik is söt... elolvadok tölle :P 1x találkoztam vele vagyis tegnap és egy tábla milka csokival lepett meg...elsö találkozás volt...és nagyon rendes volt :P persze csaók vagy ilyesmi még nem volt nem akarjuk elsietni :) és a volt barátomnak megemlitettem h megismertem ezt a srácot meg monden azota tök kedves velem meg látszik h féltékeny meg mondja h igy ugy hiányzom neki meg h nagyon szeret meg becézget! Mondtam neki h találkoznék ezzel a sráccal teljessen kiakadt az ex-em és azt hazudtam h nem találkozok vele csak h ne legyen neki rossz! Fogalmam sincs mit csináljak? Hagyjam az ex-em vágjjak bele ebbe az újba? Vagy mi legyen? 18 vagyok...
2010. ápr. 25. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

gondolom lány vagy.

mindkét fiút azonnal felejtsd el!

2010. ápr. 25. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak? üljek magányossan? ugy h az egyik fiu nagyon tetszik az exemet meg szeretem?
2010. ápr. 25. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzetünk, csak én nem tartom a viszonyt az exemmel. Neked is meg kéne szakítanod, még ha fáj is, mert beleszól az életedbe és tönkreteszi a kapcsolataidat. Önzően bánik veled, nem akarja, hogy esetleg boldog légy mással, pedig jól alakul eddig a történet. Ne hagyd veszni ezt, ebből még jó is kisülhet, de az exeddel újrakezdeni... nincs értelme. Csak a szép emlékek kötnek hozzá, nem az érzelmek, ne keverd a kettőt. 18/L
2010. ápr. 25. 18:43
 4/5 anonim válasza:
keress 3.at.. csak ugy mondom jelenleg 3 milliárd ferfi van kb a földön :D
2010. ápr. 27. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
hulyeseg!!!! hagyd az exet es adj egy eselyt az ujnak, nagyonis megerdemli. ha 3 honap alatt nem bekultetek ki az ex-el akkor ezutan se fogtok, legalabbis nem valoszinu es ha a hiany, a megszokas es a hit hogy most jobb lesz megis osszehoz, nem valoszinu hogy mukodni fog a dolog, masodik alkalommal a rozsaszin kod amikor mindketten a jo formatokat hozzatok sokkal hamarabb eloszlik es rovid idon belul ismet folyton veszekedni fogtok. aztan ujra szakittok es ez igy megy jo darabig. ha mar belattatok hogy nem mukodik, kar kinozni egymast. a baratod mar lemondott rolad a szakitaskor megse akar elvesziteni. ez valamilyen szinten normalis, es szerintem te is kicist igy vagy vele. hiaba szakitottatok, amig valamelyikotoknek nem lesz uj kapcsolata, meg mindig egymase vagytok valamenyire, meg mindig felig-meddig egyutt vagytok, foleg ha talalkoztok, beszeltek. az ex baratod fel hogy teljesen elveszit, ezert most lehozza a csillagokat is, de ez hamar el fog mulni, meglatod. szerintem zard le a regit es adj egy eselyt az ujnak.
2010. ápr. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!