Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Voltatok már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Voltatok már úgy, hogy nem igazán éreztétek nőnek magatokat a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok férjemmel, két gyerekünk van. Sokszor úgy érzem inkább már csak anyaként tekint rám mint nőként.

Hiába próbálom olyan szempontból magamra vonni a figyelmét mintha észre sem venné.

2016. okt. 11. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

amugy én is szeretőt keresek, kívánós vagyok és kell a pasi'

1-es

2016. okt. 11. 20:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindent elmondtam neki, azt hogy milyen problémáim vannak a kapcsolatunkkal. Akkor jött az ígérgetés, szervezzem meg, megyünk stb. Csak hát semmi nem lett belőle. Úgy érzem én hiába próbálkozom egyedül nem megy, de rajta nem látom, hogy változni akarna.
2016. okt. 11. 20:26
 13/16 Fish1 ***** válasza:
Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha ő csak ígérget és hidegen hagyja a dolog, akkor ebben nem sok jót látok a jövőre nézve.
2016. okt. 12. 02:01
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Amit először akartam írni, azt a # 12 hozzászólásod alapján már felülbírálom. Sajnos ez már a második fázik, amikor TE küzdesz a kapcsolatért, ő meg csak ígérget. Jaj, de nagyon ismerős... :(

Figyelj, én kb. két évre ragadtam bele ebbe a második fázisba. Tudod, mi lett belőle? Hogy miközben én ezerrel dolgoztam a házasságunkon, ő elkezdett mással randizni.

Itt lett vége a kapcsolatnak.

Azóta már olyannal vagyok, aki nőként kezel.

2016. okt. 12. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
vigyázz 14-es, te is le leszel pontozva mert nem tökéletes a (volt) házasságod....
2016. okt. 12. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
# 15: Nem nagyon szokott érdekelni a pontozgatás. Nem vadidegen emberek értékrendjének próbálok megfelelni, nem aszerint élem az életem.
2016. okt. 12. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!