Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit jelent nálatok, ha azt mondjátok egy nőre, hogy "te nem is vagy nő"?
Több éves kapcsolat, impotencia problémák a férfinél. ( egészségügyi problémák, hol sikerül, hol nem ) A nő bármit megtesz, hogy működjön, a szopástól a popsiszexig, hogy attól, hogy problémái vannak, nem felhánytorgatva van, hanem bíztatva, megértve. De minden egyes alkalom után, ha nem sikerül, támadásba megy át, mindennek elhord, de ez a legfájóbb. Mikor azt mondja, te nem is vagy nő, te csak valami vagy. Eddig betudtam a kudarcélménynek, a csalódottságnak, de elegem lett. Nem bírom tovább. Baromi megalázó, hogy mindenért engem okol, mindenért én vagyok a hibás. Már próbálkozni sincs kedvem, sőt odáig jutottam, hogy ki akarok szállni ebből a kapcsolatból. Nem a szex miatt, hanem a sértegetései miatt.
A véleményetekre lennék kíváncsi. Ti ilyenkor mit vártok egy nőtől? Mire értitek, hogy nem is nő? Támogatnom kellene, vagy nyugodt szívvel lépjek? Már egy éve megy így.
A pasinak kezeltetnie kéne magát és nem a nőnek kéne krvát játszania a férfi problémái miatt. A mondat valójában azt jelenti, hogy "nem vagyok férfi".
(Megjegyzés: egy percet nem maradnék egy ilyen unintelligens fsz mellett.)
Hány olyan férfi van, aki potencia problémák esetén a két kezét összetenné, hogy olyan párja van, aki ennyire megértő és együttműködő, ő meg nekiáll téged alázni, támadni, az önérzetedbe gázolni, a szexuális önbizalmadat rombolni!
"Nem bírom tovább."
Én őszintén szólva azt sem értem, hogy hogy bírtad eltűrni neki ezt a viselkedést egy évig.
Én egy ilyen megjegyzésen talán még túltettem volna magam nagy nehezen, ha őszintén és önmagától bocsánatot kér utólag, és megbeszéljük a dolgot, de a második ilyen eset után biztos szakítottam volna.
Ha eü. problémái vannak, akkor talán annak kellene utánajárnia és kezeltetni.
Lehet olyan dolog is, hogy a pasi már nem izgul a nőre úgy, mint kellene, ezért nem áll neki rendesen, de gondolom nálatok nem ez van.
Igazából ilyenkor szerintem a saját csalódottságát vetíti ki rád, mert hárítja a felelősséget, nehogymár benne legyen a hiba. Ezzel a hozzáállással utánanézett egyáltalán annak, hogy miből eredhet az impotencia problémája, vagy szégyelli az orvosok előtt is?
Egyébként meg kidobnám, mert egy kapcsolat ne a megalázásról szóljon, hanem az együttműködésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!