Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnője cuccait adta nekem, mert megtalálta egy selejtezésnél. Szerintetek?
Kérdező: jaj nálam is így kezdődött,akkor kezdtem megvilágosodni, mikor félév eltelt és nem volt egy szál virág, se névnap, se semmi kis meglepetés! egy szelet csoki is jól esett volna!
Na azóta se adom már lejjebb inkább és vagyok egyedül!
Mellékesként megjegyzem, hogy ezen nem lehet változtatni, egyszerűen van akibe belenevelik ezeket az apróságokat, és van akiben egyszerűen NINCS meg és nem is lesz soha! Nem véletlen, hogy érdemes megnézni, hogy ki milyen családból jön.Elváltak-e a szülei, foglalkoztak-e vele, milyen a kapcsolatuk, másokkal hogy viselkedik. Egyszerűen gyerek még a többség.
Szerencsére meg tudom magamnak venni a dolgokat,amikre szükségem van, mindig is meg tudtam, nem is voltak nagy vágyaim, de tényleg 1-2 apróbb szerényebb ajándék jólesett volna. Szóval,aki nem ad szívből semmit,az olyan is!No thanks.
"egyszerűen lehangol és felháborít, hogy nem érzékeli a helyzet fanyarságát"
Jah tudom miről beszélsz, de hát senki sem tökéletes. Akárkit választasz mindig lesznek hibái, amikről sokszor nem is tud, vagy ha felhozod jelentéktelennek tekinti mert számára egyáltalán nem tűnik fontosnak, nem érti neked miért fontos. Ha téged ez ennyire zavar, akkor nem illetek össze.
Am nekem a hiszti a gyenge pontom utána a smucigság. Nem tudnék olyan nővel lenni aki állandóan nyavalyog. Neked úgy látom romantikusabb alkat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!