Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? A korkülönbség sem lehet akadály?
Én 14 éves vagyok, a srác meg 20.Kosáredzésen mindig találkozunk, és mostanában egyre kedvesebb velem.Például: mosolyog rám, meg ha nem is vagyok egyedül csak nekem köszön és akkor is mosolyog.Tudom a következő példából nem igazán lehet következtetést levonni, de a myvipes adatlapom is nézegeti.Meg alapból feltűnően kedves velem.
Én már arra is gondoltam, hogy azért nem jön csak oda hozzám, mert úgy érzi, "zavarna", mert a barátnőm is elkísér edzésekre.Legközelebb nem hívom el a barátnőmet, így remélem beszélünk majd egy kicsit. Ti mit gondoltok erről?
én 15vagyok a fiú aki udvarol az 19 :D
bár itt kisebb a kor külömbség de nem zavar minket egyáltalán :)
bár már mondták hogy idős hozzám :'( ,mert úgye ő már felnöt én meg még gyerek vagyok , ha külsőre nem is debelül igen
ha vigyázol és nem rakod szét a lábad neki 2 hét után vagy nem kér arra akkor tuti kellesz neki :)
szerintem a körkülönbség csak akkor akadály, ha előjönnek azok a bizonyos különböző "igények" például szex terén
de az én szüleim között húsz év van... csak úgy mondom... már nem élnek együtt !
én 15 éves vagyok, pasim 21. (14 voltam amikor összejöttem vele) és azt kell mondjam, hogy a pasiknak ebben a korban már fontos a szex is, hisz ilyen korban már a legtöbb pasi nem szűz, ebből adódóan kell nekik a jó szexuális kapcsolat is. Ha még nem szeretnél szexelni, szerintem inkább korodbeli fiút keress, bár ki tudja, lehet hogy ő is tudna várni rád, de előbb-utóbb biztos szeretne veled lefeküdni.
Nem lehetetlen 6 év korkülönbséggel kapcsolatban lenni (ahogy valaki mondta, később már fel sem tűnik), csak az ilyen korú srácoknak már kell szex is. Én folytatok szexuális kapcsolatot a fiúmmal, de nekem nem ő az első ;)
Tégy legjobb belátásod szerint, én szurkolok :D
L/15 (én is jóval többnek nézek ki a koromnál :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!