Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy rossz emberhez mentem hozzá!?
Röviden tömören van olyan nő aki tud így élni, és van olyan aki nem.
Te olyan vagy aki nem tud, ez gondolom neked is nyilvánvaló.
Nem leszel boldog ha vele maradsz, vagy ha ő abba nem hagyja a kamionozást.
Ezer féle verzió létezik.... Ismerek kamionosokat, és kamionos feleségeket, van aki hűséges, van aki nem, van aki "csak" napi szinten beszélget mással de nem csalja meg a párját, van aki már többször is megtette, van aki k.rvázni jár, van ahol nagyon hűségesek és jól elvannak, most nem csak a férfiakra értettem ezt...mert konkrétan én is bonyolódtam egy kamionos feleséggel....
Egy biztos, darabig lehet bírni... Aztán majd lesz valami. De jobb nem megvárni azt, én így gondolom, előtte kellene cselekedni. Szerintem vele kellene beszélned konkrétan megmondani hogy te így ezt nem fogod bírni, jöjjön haza, vállaljon otthon munkát, vagy elhagyod! Hagyj neki gondolkodási időt! Ha csak célozgatsz dolgokra az úgy nem fog menni, mi férfiak nem értjük a célozgatást. Az asztalra kell csapnod, ha azt akarod hogy együtt maradjatok.
Viszont, ha így viselkedik veled ennyi idő után, akkor neked is érdemes elgondolkodni, hogy valóban így akarod e leélni az életed. Mivel nem vagy boldog ez egyértelmű. Érdemes ezeket átgondolni.
Külföldi munkában úgy, hogy mind a ketten kimentek nem gondolkodtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!