Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti elvárjátok egy nőtől, hogy epekedjen utánatok?
akkor te mit teszel meg érte?
én pl sokkal gyakrabban keresem a barátomat, mint ő engem. találkozni persze akar mindig, de pl én szoktam ráírni, én szoktam beszélgetést kezdeményezni, mesélni, kérdezni. egyszerűen én vagyok jobb ebben, ő nem az a beszédes.
ő pedig gondoskodik rólam, sokat kedveskedik, a tenyerén hordoz szó szerint, segít mindenben.
tehát ha te nyújtasz mást, amiből érzi hogy szereted, akkor nem gáz. csak sajnos nem úgy tűnik, mintha ez lenne a helyzet. :D az különösen gáz, ha csak azért nem teszel érte semmit, mert szégyelled. ez egy borzalmas hozzáállás, és sürgősen változtatni kéne rajta.
Én speciel utálom az olyan embereket, akiknek az az egyetlen hozzájárulásuk a dologhoz, hogy hát... hagyja.
Akkó' b****a meg ő saját magát, oszt jónapot.
Kíváncsi lennék,hogy ez a Titusz hogy néz ki. Mert egója van de mire? Vagy talàn ő tökéletes külsőre belsőre egyaránt?
Az ilyen férfiak miatt nem kezdeményeztem soha nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!