Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti elvárjátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti elvárjátok egy nőtől, hogy epekedjen utánatok?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, ő jön udvarolni de én nem megyek hozzá. Úgy érzem, hogy az megalázó ha járkálok utánna. Ezen megsértődik sokszor hogy ha ő nem jön akkor én nem keresem. De nekem olyan kellemetlen érzés hogy járkáljak utána. Talán a befektetések miatt lehet, de sose mennék egy férfi után. Úgy vagyok vele hogy jöjjön udvarolni, én szégyenlek menni hozzá.
2016. okt. 5. 23:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem várom el, hogy minden percben, órában nyalja a hátsómat, de azt igen, hogy pár óránként, fél naponta ő is keressen, hogy merre vagyok, mi a pálya velem stb. Ha ez nincs meg, tehát folyton csak én keresném, arra gondolnék, hogy egy nyűg vagyok neki és nem is érdeklem őt, így hamar alábbhagyna a lelkesedésem, ami gyorsan a kapcsolat elhalásához vezetne.
2016. okt. 6. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Atya ég. Hol élsz te a középkorban? Nem rosszból, de sürgősen változtass a hozzáállásodon. Most mi van abba ha nála taliztok?
2016. okt. 6. 13:00
 13/22 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Ez nálam mindig alapvető elvárás volt...És ha egy lány-nő járt utánam "udvarolni", akkor az ilyen hölgyet mindig meglehetősen "ellenállhatatlannak" éreztem,és mindig elismerően,és jóindulatuan viszonyultam a buzgalmához...Feltéve persze, hogy jól nézett ki az illető hölgy...Ha viszont ronda volt az utánam "epekedő" nő,akkor viszont pont ellentétes reakcióim voltak...Igen-igen idegesített,meg bosszantott az mindig is,ha egy előnytelen külsejü nő próbált meg bármikor is utánam mászkálni,meg bepróbálkozni...Ilyenkor nagyon durván tudtam mindig reagálni a ténykedéseire...
2016. okt. 6. 13:29
 14/22 mikeXxX ***** válasza:
Ha engem nem keres valaki nálam az egyenlő azzal hogy nem vagyok számára érdekes ! Dobtam is így párat aztán csak pislogtak is ahogy szerintem te is fogsz !
2016. okt. 6. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:

akkor te mit teszel meg érte?

én pl sokkal gyakrabban keresem a barátomat, mint ő engem. találkozni persze akar mindig, de pl én szoktam ráírni, én szoktam beszélgetést kezdeményezni, mesélni, kérdezni. egyszerűen én vagyok jobb ebben, ő nem az a beszédes.

ő pedig gondoskodik rólam, sokat kedveskedik, a tenyerén hordoz szó szerint, segít mindenben.

tehát ha te nyújtasz mást, amiből érzi hogy szereted, akkor nem gáz. csak sajnos nem úgy tűnik, mintha ez lenne a helyzet. :D az különösen gáz, ha csak azért nem teszel érte semmit, mert szégyelled. ez egy borzalmas hozzáállás, és sürgősen változtatni kéne rajta.

2016. okt. 6. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Én speciel utálom az olyan embereket, akiknek az az egyetlen hozzájárulásuk a dologhoz, hogy hát... hagyja.

Akkó' b****a meg ő saját magát, oszt jónapot.

2016. okt. 6. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék,hogy ez a Titusz hogy néz ki. Mert egója van de mire? Vagy talàn ő tökéletes külsőre belsőre egyaránt?

Az ilyen férfiak miatt nem kezdeményeztem soha nőként.

2016. okt. 6. 20:59
 18/22 Titusztitusz ***** válasza:
17-es...Hát...Ne is kezdeményezz nálam sohasem...Még csak az kéne...(Szóval ezzel a hsz-eddel nagyon kitoltál velem,ugye tudod?)
2016. okt. 6. 21:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Kezdeményezni nálad? Úristen! Ha te lennel az utolso ferfi a Foldon akkor se kellenel!
2016. okt. 6. 21:05
 20/22 Titusztitusz ***** válasza:
19-es...Ezt a dolgot akkor meg is beszéltük...Szóval örülnék neki,ha a továbbiakra elfelejtenéd még az azonosítóm nevét is...Vedd úgy,hogy SZÁMODRA NEM IS LÉTEZEM...
2016. okt. 6. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!