Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem tudok smárolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok smárolni, eléggé aggasztó, nem arról van szó, hogy rosszul tudok hanem, hogy egyáltalán nem tudok! 4 éve vagyok együtt a barátommal, nem szól érte, de szerintem őt is zavarja.

Figyelt kérdés
Mondtam már neki, hogy tanítson meg de sajnos akkor sem megy. Mit tehetnék? Tényleg nagyon zavar!
2010. ápr. 25. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ha nem tudsz ne csókolozz...annyi.
2010. ápr. 25. 00:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Aki nem bír normális választ adni, az ne fárasszon a poénosnak hitt válaszaival..
2010. ápr. 25. 01:00
 3/11 anonim válasza:

hát az magától jön.. de ha nem csak annyi hogy a nyelvetekkel játszotok:D és mozgatjátok a fejeteket..:D

ennél többet nemtok irni

2010. ápr. 25. 01:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: végre egy értelmes ember, köszi próbáltam már ő is mondta, hogy így kell, ezt én is tudom, de még sem megy :S
2010. ápr. 25. 02:40
 5/11 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 25. 04:16
 6/11 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 25. 04:19
 7/11 anonim ***** válasza:

sőt méghosszabbat:

http://www.youtube.com/watch?v=mQrQpkOEFKo&feature=related

na jó, befejeztem!

2010. ápr. 25. 04:21
 8/11 anonim ***** válasza:
hát nekemis volt már ilyen barátnőm aki nem tudott,csak nyalta a számat mint egy kutya,1 hónapig bírtam. Sok gyakorlás otthon egy kifaragott töklámpással!
2010. ápr. 25. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is így voltam... 3évig nem smároltunk, a barátom már nem is próbálkozott... Úgy alakult az életem, hogy el kellett utaznom 3hétre és nem találkoztunk... Nagyon hiányzott és amikor találkoztunk egyszerűen csak "rácuppantam", egész éjszaka nem tudtam abbahagyni. Jóformán felfaltam!!!!

Tehát csak annyit tudok mondani, hogy ez majd jön!!!

2010. ápr. 25. 10:44
 10/11 A kérdező kommentje:
10.14es: "nyalta a számat mint egy kutya" xDD én nem nyalom a száját, csak a sima csók megy. Köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 25. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!