Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még jóképű, EGYEDÜLÁLLÓ,30-körüli Pasik?
Figyelt kérdés
Akiknek nem teher a párjukkal lenni mindig,akik család centrikusak,akik már nem vágynak szabadságra,akikkel egyfelé lehetne húzni "az igát"???2010. ápr. 24. 22:29
11/19 anonim válasza:
Én nem vagyok 30, még 25 se, de a felfogásod (kedves kérdező) PÉLDAÉRTÉKŰ! Szerencsés lesz a választottad!
Sok sikert ;D
13/19 anonim válasza:
szia én ilyen vagyok!van egy fiam és egy nevelt lányom nem kocsmáztam nem csavarogtam megtette ezt a volt párom!majd 16 bement a melóhelyére leszámolt és elhagyott!most mindketten anyunknál vagyunk a ház üres!nem békül azt mondta de már nem is érdekel csak a fiam!harcolok érte azt tuti!majd meglátjuk mi lesz de nem hagyom csak ugy hiszen velem is különös módon jött össze!de nem ez a lényeg!én egy tényleg komoly családszerető nőt keresek aki a fiam is el tudja fogadni feltétel nélkül!30/f
14/19 anonim válasza:
internetes társkeresőkön szerintem akad jónéhány rendesebb példány:-))
én is ott találtam
26 l
15/19 anonim válasza:
Na megtaláltad kérdező az életed párját?:)
16/19 anonim válasza:
felháborító a kérdésed. jóképű, jóképű, jóképű, basszátok meg csak ezt tudjátok?
17/19 anonim válasza:
Aqer: az a lényeg az összesnek....
18/19 anonim válasza:
Helike, sorstársam! totál igaz amit írsz.
19/19 anonim válasza:
Az első sor igaz rám, a második sor nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!