Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy apuka lesz, ha hirtelen elbizonytalanodott?
Hétvégén mondta, hogy időre van szüksége, szeretné átgondolni a kapcsolatunkat.
Lehet, hogy régebb óta érlelődött benne, de nem mutatta ki.
Talán az volt a baj, hogy nagyon-nagyon sokat voltunk együtt. Mindig mentünk valahova, csináltunk valamit.
Ma voltam dokinál, 7 hetes a magzat.
El szeretném mondani neki, de most egy hétre az édesanyjához ment, hogy átgondolja a dolgokat.
Nem szeretném, hogy csak a baba miatt jöjjön hozzám vissza.

Szerintem vard meg, mig hazajon, atgondoltam, es megbeszelitek, mire jutott. Miutan elmondta, barmi is legyen a vegeredmenye a gondolkodasi idejenek, elmondanam neki a hirt. Szepen, nyugodtan. Nem erdemes halasztgatni. A ketsegeidet is mond el, csak oszinten, hogy nem szetetned, ha csak emiatt maradna veled.
Te egyebkent mit szeretnel? orulsz a babanak?
Mint írtam, az elmúlt 6 hétben nem vettem észre, hogy labilis lenne a kapcsolatunk.
Hazaértem finom ebéddel várt. (Másik városban dolgozom, ő meg itt a közelben, hamarabb ér haza mint én)
Elmentünk moziba, kirándulni, színházba.
Közösen kitakarítottuk a lakást, nevettünk, megnéztük a kedvenc filmjeinket.
Arról is beszéltünk, hogy születésnapomkor elmehetnénk egy fotóshoz, műtermi képeket csináltatni kettőnkről.
Napközben küldte a vicces szelfiket magáról. Ebédszünetben felhívott, hogy hallja a hangom.
Minden reggel egy szerelmes üzenet várt az email fiókomban.
Természetesen joga van tudni, el is fogom neki mondani.
De nem szeretném befolyásolni a döntésében.
Igen, örülök a babának. Beszéltünk már róla korábban, hogy tavasszal veszünk egy nagyobb lakást, és akkor jöhetne egy baba.
Régóta együtt vagyunk, minden szőrszálát ismerem a testén és fordítva.

Hívd fel és mond meg, hogy beszélnetek kell.
Mondd el a tényt, hogy terhes vagy, és beszéljétek meg, hogy ennek fényében hogyan tovább.
Ha már eddig is sok volt neki az együttélés és lazítani akar, akkor a gólya hír hallatára kimenekül a világból.
Kérdés, hogy te egyedül is vállalod-e a gyereket, vagy most azt reméled, hogy visszamegy hozzád, akkor elmondod és egymás nyakába borultok.
Lehet, hogy visszamegy, megtudja, és azzal a lendülettel megy is vissza anyuhoz. Nem biztos, hogy örülni fog.
Minél előbb ess túl rajta, ne azt érezze, hogy titkoltad, hátha már nem lehet elvetetni.

Húúú de szar az időzítés!
Azt fogja hinni hogy a babával akarod megfogni.

Tegnap átjött beszélgetni. Előtte is beszéltünk egész nap szinte.
Azt mondta nemtudja mi ütött belé, mert hogy nagyon szeret, és szeretne békülni.
Ma mondtam csak el neki a baba dolgot, nagyon boldog volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!