Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, meséljek magamról. De nem tudok mit. Tippek?
Figyelt kérdés
Egy srác felvett msnre pár napja, aztán mindig mondja, hogy meséljek magamról.. de egyszerűen így nem tudok mit, aztán abban egyeztünk meg, hogy majd személyesen mesélek. de pl miket meséljek ?2010. ápr. 24. 20:02
1/8 anonim válasza:
hobbi,baráti kör,vicces gyerek történetek meg ilyenek
2/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha ilyenkor visszakérdezel, hogy "mire vagy kíváncsi?"...talán így egyszerűbb lesz :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszike!
de ha mégis ilyennel áll elő h meséljek magamról, akkor hogy kezdjem el?:S
2010. ápr. 24. 20:03
4/8 anonim válasza:
2. 20:03 vagyok, mégegy ötlet...mesélj arról, amiről te is szívesen hallanál vele kapcsolatban. Mindegy mivel kezded, ha komolyan érdeklődik irántad.
5/8 anonim válasza:
pl milyen gyakran szoktál maszturbálni xD
6/8 anonim válasza:
Mondd el mindig, hogy mit csináltál aznap, beszélj arról, hogy mit csinálsz szabadidődben, mi az amit szeretsz, családodról, barátaidról stb.
És persze kérdezz is vissza.
7/8 anonim válasza:
Na, én az ilyenekkel nem találkozom. Valaki vagy tudja, mi érdekli, vagy unalmas ember. :-) Ha már így kezdődik, akkor nehéz lesz gördülékeny közös témát találni.
Ilyenkor a legjobb, hogy visszakérdezel, ha mégis találkoztok.
8/8 anonim válasza:
modn azt h..velem nem törtinik sok érdekes dolog de egyszer találkoztam egy nagyon helyes sráccál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!