Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vennél úgy kutyát, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél úgy kutyát, ha a párod nem szeretné, hogy legyen kutyátok?

Figyelt kérdés

Ez csak egy jövőbeni terv, nem mostani.

A párom úgy nőtt fel, hogy állatot nem tarthatott, mindennek ragyognia kellett stb.

Szereti az állatokat, bár a nagyobb kutyáktól fél.

Az ismerősei kutyáját, macskáját megsimogatja.

Leginkább attól tart, hogy milyen lesz egy állattal együtt élni.

Neki ez szokatlan lenne, nekem nem.

Mikor megismerkedtünk, akkor is volt kutyám. Nagyon igyekszik, hogy szeresse őket, de nem egyszerű. Ezért nem is hibáztatom.

2016. okt. 1. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Nincs olyan lehetőség, kutyás barát, rokon, ismerős, aki néha "kölcsönadná" a kutyáját nektek pár órára? Mondjuk valami dolga van, el kell utaznia, addig ti vigyáznátok rá. Bemelegítésnek, hogy csak némi rálátása legyen, milyen ez az életforma.
2016. okt. 1. 19:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, majd felvetem neki az ötletet.
2016. okt. 1. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2016. okt. 1. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon bunkó dolog volna.

Bár, ahogy te látod a párkapcsolatot: "ha nem kéne választanom közte és a kutyám között." - valszeg nem veszít semmit, ah elhajt a kutyábal együtt a francba.

És nincs is kutyád, de már egyforma fontosságú, mint a párod.

Nőstény kutyát válassz, 2 In 1!

2016. okt. 1. 19:39
 15/18 fru_ ***** válasza:
Nem. És tejbegrízt se főznék beki, ha nem szeretné.
2016. okt. 1. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Ha csak ilyen ódzkodás szintű a dolog, mert neki még sosem volt, meg blablabla... akkor igen.

Ha meg kutyafóbiája van, akkor nem is volna a párom, mivel az nálam kizáró ok ( mert hát pölö most is van kutyám ).

ps: sosem vettem kutyát - nem is vennék - mindig csak hazavittem egy kóbort. :)

2016. okt. 1. 23:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mi az indok, akkor sem vinnék a tudta nélkül oda semmilyen állatot.

Ez kb ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy "elfelejted" bevenni a bogyót, hogy terhes maradj, csak mert a pasi azt mondta, hogy nem igazán akar gyereket, mert nem tudja apának elképzelni magát. Mert hát ha bejelented, biztos nem mondja azt, hogy vetesd el.

(Igen, sarkított példa, de az állat se sokkal kisebb felelősség...)

2016. okt. 2. 14:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Van kutyám, de ő már túl öreg, hogy a negyedik emeletről lépcsőztessük naponta többször, ezért ő marad a szüleimmel a földszinti lakásban.

Nem a tudta nélkül venném a kutyust.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Egyébként én vagyok a nő, így a nőstény kutyás verzió nálam nem játszik :)

2016. okt. 2. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!