Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közeledjek a férfihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a férfihoz, aki tetszik nekem? Van barátnője, de 400 km-re laknak egymástól.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném őt,csak nem tudom hogyan hívjam fel magamra a figyelmét.Mindig mosolyog,vicces,kedves,őszinte férfi.Tudom nem szép dolog a barátnője távollétét kihasználni,de ez még egy középiskolai kapcsolat,csak ritkán találkoznak és bízom benne,hogy nem az igazi.Ő 22 éves én 23.Biztosra szeretnék menni,nem birnám ki az elutasítást.Szerintem hűséges tipus azért nem hagyta még el,vagy nincs más jelentkező, én itt vagyok :-)
2010. ápr. 24. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tegnap 20:52

felfele vagy pontozva,ez a korrekt...

miért nem lehet megvárni amig szétmennek,ha annyira biztos vagy benne hogy nem klappol köztük minden?

gerince egy kigyónak is több van "kedves" kérdező...

2010. ápr. 25. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

A válaszom sehogy, de ahogy látom ez már eldöntött dolog.

Amúgy csodálkozol a negatív válaszokon?! Ez nem fer senkivel szemben. Remélem, hogy te is átéled majd az ilyen távkapcsolatot és rohadtul szerelmes leszel, de egy olyan illető, mint te, bepróbálkozik nála. Majd utána elgondolkozhatsz...

2010. ápr. 25. 17:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Képzeljétek a szomszéd utcában lakott egy nő aki bepróbálkozott a volt páromnál,de a párom közölte velem,hogy engem szeret és ne legyek féltékeny.Így is volt.És a nő eltűnt.Szóval ha én nyerek az nem az én hibám.Bár kétlem hogy ezt itt egyesek épp ésszel felfognák,legközelebb nem kell válaszolni.Első válaszolónak ezúton is köszönöm!
2010. ápr. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!