Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma közölte, hogy ott aludna egy barátnőjénél a hétvégén. Mit tegyek? Én irtó pipa lettem
2 éve ismerik egymást, még nem találkoztak, és a csaj most szakított a pasijával. Félek a dologtól, hiszen mi is úgy jöttünk össze, h barátkoztunk, és egy egymásnál alvás hozott minket össze.
Én úgy gondolom, hogy ez fura, és nem tetszik
Én nem tudok, ugyanis dolgozom
Meg nem is hívott
Nézd, szerintem simán hazudhatott is volna, hogy a haverokkal megy inni elnyúlik majd az éjszaka, egyiknek szülinapja van, vagy akármi...
Ezer egy indokot kilehet találni, és soha nem tudnád meg az igazat. Szóval az, amit egyesek írnak, biztos megdugná nem annyira biztos!
Bár voltam ilyen helyzetbe korábban, nekem annyival még érdekesebb volt a történet, hogy az exem úgy akart ott aludni egy kibérelt szállodai szobában, hogy a férfi még szerelmes is volt bele, és mielőtt összejöttünk ajándékokat is adott neki. Meg még utána is egy alkalommal ha jól tudom, de azt mondta csak baráti gesztusként fogadta el...
Na mindegy, hatalmas balhét csaptam, nem engedtem a dolgot, nem érdekelt hogy bízhatok benne, mi az hogy más férfi ágyában!!!!
Hatalmas balhét csaptam, soha nem aludt nála, legalábbis én nem tudtam róla, lehet titokban igen... Végül meg lelépett egy másik pasival. Vagyis rendszerese ott aludt, én veszekedtem vele, aztán így ért véget, végén már a halálát kívántam és aljas ringyónak hívtam.
Szerintem senki nem hozza ilyen kellemetlen helyzetbe a párját. Te ne süllyedj le a mi szintünkre, mond meg neki ez a te értékrendedbe nem fér bele, és ha nála alszik vége a kapcsolatotoknak.
Közölte, hogy ott alszik, tehát ő ezt komolyan gondolja, nekem már az is elég lenne, hogy ez egyáltalán az eszébe jutott, tökmindegy, hogy elmegy-e végül, vagy sem.
Nemrég tett fel egy kérdést itt egy fiú, hogy a barátnője wellnesezni megy egy fiú barátjával (aki ráadásul még szerelmes is belé), azt hittem, hogy ez egyedi eset, de ezek után már nem csodálkozom semmin...
Mond meg, hogy neked van egy sokkal jobb ötleted: a nő aludjon nálatok, és hármasban fogtok segrepacsizni. :D
Kíváncsi lennék milyen fejet vágna!
Te még együtt vagy vele???
Ne legyél már buta!
Mondd meg neki, hogy ezzel megaláz, ha más nőkkel alszik, miközben te vagy a barátnője. Mindenki azt gondolja, hogy félrekúr, itt is mindenkit ezt gondolta. Téged meg egy megcsalható, semmibe vett, nem megfelelően tisztelt nőnek fognak tartani, ha ilyet tesz veled, hogy más nőknél alszik.
Annak a nőnek illene tiszteletben tartania, hogy párkapcsolatban él, és ha ott alvós program van, akkor kettőtöket párként meghívni elszállásolni.
Ha csak beszélgetni akarnak, akkor találkozni lehet napközben is úgy, hogy mindenki hazamegy szépen aludni a saját párja mellé.
Miért alszik nála? Nyilván párszor megrakja vigasztalás gyanánt. Végül is már két éve flörtölnek. Gondolom a barátod már várta mikor szakít a sráccal, hát eljött az ideje. Valószínűleg az sem érdekli, ha te ez miatt kidobod majd, legalább nem neki kell megtenni ezt a lépést.
Magyarul ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!