Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év után ha még egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év után ha még egyik fél nem akar összeköltözni, érdemes várni?

Figyelt kérdés
Megtehetné, hogy ad egy kulcsot, hiszen ő egyedül él. Mégse kaptam még 7 év után se. Amikor beszélünk róla mindig mondja, hogy akkor költözzek oda...Olyan erőltetettnek érzem részéről. Mondtam már,ha nem akarja mondja meg.Persze nem mondja, állítja h felőle ok, de mégse ad kulcsot. Szerintetek?
2016. szept. 27. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Vagy azt vàrod hogy ő mondja de ugy hogy szeretném hogy hozzàm költözz!Neharagudj de 7év utàn még te hozod fel könyörgöm ő a férfi neki kellene mondani hogy mi van mivel az ő lakàsa nem valameik rokonàé vagy anyjàé!Teljesen megértelek hogy idegesít a dolog!
2016. szept. 27. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
10# És? A vegeredmeny ugyanaz. A noknek miert olyan fontos a korites? Mi sem egyszerubb ott van az a k..urt kulcs, felkapod hazamesz, osszepakolod a cuccod es odakoltozol. 'Minek kelljen mindenbol Disneyszeru romantikus dramai pillanatot csinalni. Nyalas szarozas. Eljen a penz!!!!! :D
2016. szept. 28. 02:28
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Mert nehogymàr majd a nő könyörögjön akkor mi ő egy kisfiú akinek mindent a szàjàba kell ràgni hogy legyél màr férfi és nyisd ki a szàd!Ez a gàz !Mégha a végeredmény ugyanaz akkor is akkor minek van a férfi csak baszni és ennyi a többi nem is szàmít!?
2016. szept. 28. 03:56
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
#13-as, inkább meg se szólaltál volna...
2016. szept. 28. 04:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az összeköltözés "jön magától", vagyis ez a tapasztalatom.

Nekem 1 hónap után itt landolt több fehérneműm, felsőm stb, meguntam, hogy sehol nem találtam semmit sem, aztán valahogy egyre több ruhám keveredett át.

Én értem Kérdező, hogy mi a bajod.Azt szeretnéd, ha ő mondaná konkrétan, hogy költözz oda.Valamiért nem mondja.Lehet pont "csakazértsem" mondja.Beszélj vele az okokról.

2016. szept. 28. 05:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Végre van olyan is,aki megérti, hogy mi a problémám! Én szeretnék összeköltözni vele,ami jelezve is lett egyértelműen. DE! Nem hiszem, hogy ezt úgy kellene, mint ahogy ő csinálja... Ez nagyon erőltetett a részéről... Lehet igaza van az elsőnek! 7 év választóvonal...Lehet rá kell hagyni:(
2016. szept. 28. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igazán azt nem értem,hogy ennyi idő után ,hogy hogy még külön éltek?Főleg,hogy irtad neki van lakása amit gondolom,hogy nem tegnap vett.Nem lehet ,hogy részéről ez csak egy "el vagytok kapcsolat" ?,mert különben tényleg nem értem őt.Normális esetben két ember megismerkedik egymással majd idővel összeköltöznek ,de nem évek múlva,főleg azért nem ,mert tény ,hogy lakva ismeri meg két ember igazán egymást,lehet ,hogy nem is tudnátok együtt élni és akkor elvesztegettél 7 év élet at életből.
2016. szept. 29. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó összefoglalta a lényeget.
2016. szept. 29. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!