Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy szerelmes legyen?

Figyelt kérdés
A barátommal immáron 4hónapja együtt vagyunk, én fülig szerelmes vagyok belé, ő viszont nem és félek, hogy ez nem is fog változni. Mit gondoltok mit tehetnék?

2016. szept. 27. 00:27
 1/4 anonim válasza:
81%

A vonzalomébresztésre egy elég jó módszer, ha alapvetően leszarod az illetőt, viszont nagyon(!) ritkán mégiscsak mondasz neki/csinálsz vele valami kedveset.

Mivel te fülig szerelmes vagy jelenleg, valószínűleg elég nehezen tudnád ezt kivitelezni... Sőt, valószínűleg elhalmozod a szereteteddel, cserébe pedig valami hasonlót várnál..

Mivel azonban ő nem ég a tiedéhez hasonló hőfokon, lehet hogy ez az egész igazából terhes az ő számára. De legalábbis biztos baromira kényelmes neki. Egy fűszálat sem kell keresztbe tennie, mégis megkap tőled mindent. Ezt egy darabig élvezi, aztán megun, és le fog lépni.

Az én válaszom a kérdésre (habár elég nehéz): vegyél vissza a szeretetedből. Figyeld csak meg, hogy egyből ő fog majd keresni, amint nem az történik, amit megszokott... Szóval leszarás:kedvesség kb 4:1 arányban. Hadd küzdjön egy kicsit!

2016. szept. 27. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

1. mondta, h. nem szerelmes beléd?

2. amennyiben tényleg nem az, kérdezd meg tőle, miért van veled, miért kezdett el veled járni?

3. aztán kérdezd meg magadtól is, hogy lassan fél éve miért vagy együtt valakivel, aki téged nem szerelemmel szeret?

4. rossz hírem van: ezt nem lehet erőltetni,vagy megvan a szikra, és szerelmes, vagy nem.

ha 4 hónap alatt sem történt ez meg, a helyedben sürgősen kiszállnék ebből a kapcsolatnak nem nevezhető szenvedésből, megalázó helyzetből.

2016. szept. 27. 02:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért kellene sürgősen kilépnie a kapcsolatból, előző?

Nem ismerhetjük a párja érzelmeit, még ha talán nem olyan hőfokon ég, mint a kérdező, simán lehet hogy szereti, ragaszkodik hozzá. Csak csendesebben. Vagy nehezen mutatja ki.

Ha nincs lángolás akkor nincs kapcsolat? Szerintem ez nem jó mérce.

Amúgy az ember ilyen kémiát csak pár embernél érez életében, annyira ritka, vagyis várhatna akkor időtlen időkig, hogy kivel lesz majd szikra. Ha lesz.

Arról már nem is beszélek, hogy sokszor nem jó ember váltja ki, olyan ember aki nem méltó a szeretetünkre. Vagy foglalt. Annyi verzió létezik.

Szerintem ne keseredj el kérdező! Szeresd a párod ésszel, próbáld meg magad vissza fogni.

2016. szept. 27. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van, soha nem is ledz szerelmes, egy férfinek nincsenek érzéseik ezt jobb ha megtanulod,és szakítasz vele,keresel egy olyat aki talán szerethet
2016. szept. 27. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!