Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaki azért ingerültebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki azért ingerültebb/agresszívebb mert régóta egyedülálló/magányos?

Figyelt kérdés
Engem piszkálnak vele és kíváncsi vagyok van e valami valóság alapja 21F
2010. ápr. 23. 22:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, egy idő után úgy elege lesz mindenböl, és vagy ideges lesz és hamar felkapja a vizet mindenen, vagy többet cigizik vagy többet iszik ilyen a világ....:)
2010. ápr. 24. 08:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Én Nekem is ez a gondom én 17 vok de nagyon ROssz Minden Körűlötem Lévö nöbe beleszeretek aki Tetszik.
2010. ápr. 24. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,és gondold át a dolgaidat!Rá fogsz jönni,hogy igenis a te életednek is van értelme.Amint erre rájössz,akkor pedig jobb lesz a kisugárzásod,mások is észre fogják venni rajtad és talán könnyebb lesz nyitni barátok,barátnők iránt.Csak szépen gyűjtsd össze az érdmeidet,a jó tulajdonságaidat,és ne foglalkozz rossz dolgokkal,inkább próbáld őket megoldani,nem pedig folyamatosan átélni!Sok erőt,egészséget kívánok.23N.
2010. ápr. 26. 13:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is ingerült és magamba forduló vagyok emiatt. Lassan 5 éve nincs barátnőm és a próbálkozásaim is kudarcba fulladnak, de nem viselkedem velük ingerülten, meg hasonlók.

Igen nagyon sz*r egyedül tengődni, nekem is kevés barátom van és sokat vagyok itthon, de, azért eljárkálok amennyit tudok, de kapcsolatom lehet, hogy csak nagyon sokára lesz vagy nem lesz.:((

22/F

2010. ápr. 26. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:

14.22-es vagyok

Rosszul fogalmaztam: Szóval nem, azért nem sikerülnek a próbálozásaim, mert ingerültek viselkedem a jelöltekkel.

Egyébként nem tudom, miért nem megy.:(

2010. ápr. 26. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Magadban keresd a választ!
2010. ápr. 26. 14:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Mondani könnyű.
2010. ápr. 26. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Szedj magne b6-ot. Én nem vagyok idegbeteg amióta szedem.
2010. ápr. 26. 14:31
 19/20 anonim válasza:
Ez lehet a szexuális hiány miatt hiába végzel önkielégítést más egy hús vér emberrel. Ahogy mondani szokás a szex stresszoldó. De nem csak ez állhat a háttérben, lehet csak a fáradság vagy a mindennapok terhe. Üdv: Dr. Sue
2010. ápr. 26. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Lehet. Én például az elmúlt egy-másfél évben nem tudtam lazítani. Próbáltam meditálni, de nem ment, mert egyre csak azon járt közbe az agyam, hogy folyton egyedül vagyok - pedig egy éve még volt barátom, igaz...

Meg az embernek az se tesz jót, a kollégista, de a szobatársai hónapokig nem jönnek vissza. És hiába vagy mondjuk otthon, testvér meg a rokonság, ha attól még magányos vagy. Meg lehangolt. Meg agresszív. Főleg a statisztikás telefonálókkal. Meg azokkal az emberekkel, akik akár véletlenül nekedmennek az utcán vagy a boltban.

2010. nov. 10. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!