Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki azért ingerültebb/agresszívebb mert régóta egyedülálló/magányos?
Én is ingerült és magamba forduló vagyok emiatt. Lassan 5 éve nincs barátnőm és a próbálkozásaim is kudarcba fulladnak, de nem viselkedem velük ingerülten, meg hasonlók.
Igen nagyon sz*r egyedül tengődni, nekem is kevés barátom van és sokat vagyok itthon, de, azért eljárkálok amennyit tudok, de kapcsolatom lehet, hogy csak nagyon sokára lesz vagy nem lesz.:((
22/F
14.22-es vagyok
Rosszul fogalmaztam: Szóval nem, azért nem sikerülnek a próbálozásaim, mert ingerültek viselkedem a jelöltekkel.
Egyébként nem tudom, miért nem megy.:(
Lehet. Én például az elmúlt egy-másfél évben nem tudtam lazítani. Próbáltam meditálni, de nem ment, mert egyre csak azon járt közbe az agyam, hogy folyton egyedül vagyok - pedig egy éve még volt barátom, igaz...
Meg az embernek az se tesz jót, a kollégista, de a szobatársai hónapokig nem jönnek vissza. És hiába vagy mondjuk otthon, testvér meg a rokonság, ha attól még magányos vagy. Meg lehangolt. Meg agresszív. Főleg a statisztikás telefonálókkal. Meg azokkal az emberekkel, akik akár véletlenül nekedmennek az utcán vagy a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!