Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok egy ilyen gusztustalan sértésre?
Tegnap este pasim kiütéses lett, a tesója és az anyja belebeszélte, hogy rubeóla vagy kanyaró. Éjfélre nagyon bedurvult a dolog, nem tudott aludni a viszketéstől, ingerült volt. Mondtam neki, hogy szerintem allergiás reakció, adtam neki antihisztamint és kálcium ampullát. Majd elmúlt a viszketés, aludt. Egész délelőtt bunkó volt velem, nem szóltam...betudtam annak, hogy ingerült, ideges, hogy mi van. Déltől volt doki, aki megnyugtatta, csalánkiütés, elmúlik, ártalmatlan. Eddigre nem viszketett már neki.
Majd nem tudom, mi történt, csupán annyit kértem tőle, segítsen berakni a tortát a hűtőbe, még nem dermedt meg, féltem, hogy szétcsúsznak a rétegek. Szerintem nem olyan nagy kérés...
Erre ő elkezdte mondani, hogy én nem is vagyok nő, önző vagyok, nem foglalkozom azzal, hogy ő beteg ( a 3 éves fiamnak sütöttem holnapra tortát, közben kitakarítottam az egész házat, mostam, mialatt ő a tabon játszott), különben is baccam meg a faccopó k..va anyámat, akit a kukacok zabálnak. ( anyum 10 éve halt meg rákban)
Azóta rá sem bírok nézni, nem rég jöttünk haza a gyerekkel a játszóról, nem vagyok hajlandó hozzászólni.
Szakítani akarok vele.
Szerintetek jogosan akadt ki? Ok ez a beszéd arra, hogy kitegyem a szűrét? Nagyon megbántott. Rohadtul fáj. Neki is meghalt az apja, alkoholista volt, az vitte el, de sosem mondanék rá ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!