Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha parotok random bejelolne es like-olna egy idegen csajt?
akkor ha jól értem a barátod nem csalt meg. ezt azért szögezzük le.
izgatják más nők is ennyi.
omba meg... milyen világ lehet, ahol harminc felett megvakul az ember és már nem hat rá a világ...
kérdező az is kérdés te értékeled e őt.
szerintem amúgy ez a dolog elég rész kérdés. szerintem az érdekesebb, hogy ezen túl milyen a kapcsolatotok. érzelmileg. egyéb szempontokból.
van valami olyan kapcsolat amit látsz és sacc olyat szeretnél? mert itt osztják sokan az észt valami szent kapcsolatokról, de a való világ azért nem ilyen.
És ezekről honnan tudsz egyébként, hogy snapchatel és puncit küldtek neki?
szerintem inkább az, ami nem jó jel, hogy ténylegesen találkozott is valakivel amúgy. mert onnan már nem hiszem, hogy meg lehet állni, hogy akkor tetszünk egymásnak, lehetne itt valami, de inkább menjünk haza...
amúgy jó bonyolult sztorinak tűnik ez a tiétek. én most már nem merek semmit mondani. menj a magad feje, érzései után bátran akármerre van az. ne azért csinálj valamit, mert az emberek azt szokták. meg szerintem attól se félj, hogy esetleg nem találsz mást. úgy tűnik eddig is találtál már dolgokat. szerelmes is voltál, beléd is. nagyon már nem panaszkodhatsz.
tényleg, ha menned kell menj, ha maradnod kell maradj. de bátran, nem beijedéstől akármelyik irányba. vagy belefagyva valamibe, ahol már nem kellene lenni.
#32, tök érthetően írtál le mindent, de mindent félre lehet magyarázni, ha valaki téged akar a hibásnak látni.
Éltek együtt, ő meg lényegében - igaz a face-n - tárat keres melletted, vagy legalább egy dugópajtit. (pajtinát).
Sehol nem írtad, hogy az zavar (beteg is volna), hogy más nőkkel társalog, vagy lájkol valamit tőlük.
Az tök más.
De idegen nőket jelölgetni, majd velük erotikus témákról levelezgetni, az nem fér bele egy párkapcsolatba.
Ez a helyzet, jól értem?
Hagyd a fenébe, tegnap is arra készültél!
Ilyen debilt bármikor találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!