Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lobbantsam fel újra a tüzet?
A párommal 8 éve vagyunk együtt. Én vagyok a nő, ő a férfi. Sajnos az utóbbi hónapokban nagyon sokat veszekedtünk, elhidegültünk egymástól, amiből majdnem szakítás lett. A párom még szeret engem, de sok minden rosszul esett neki amit csináltam (anyáskodtam felette, én hordtam a nadrágot, sokszor szóban bántottam).
Mit tehetnék, hogy ezt helyrehozhassam? Tudom, nagyon nehéz természet vagyok sokszor, Ő meg egy nagyon érzékeny, szeretetéhes pasi. Már beszéltem vele erről, elmondtam, hogy sajnálom ahogy bántam vele, meg hogy nagyon szeretem, de még nem "engedett fel". Mit tudnék még tenni? Úgy érzem, hogy ha magára hagyom és nem beszélünk, akkor csak rosszabb lesz, mert abból is az jönne le neki, hogy nem törődök vele.
Díternek igaza van feltéve ha a stílusa a mondókájának nyomatékosítására szolgál,nem pedig öncélú hőzöngés és nőutálat.
Én megértem őt a nők okyanok mint az eső.Se nem jók se nem rosszak.Ilyenek és kész.Ha kimész az esőbe megázol,ha nőzöl akkot meg lásd fentebb.
Nehéz elképzelni hogy megváltozol kedves kérdezőnéni.
Nem magára hagyni meg maratoni megbeszéléseket tartani kell hanem normálisan viselkedni.Nem akar beszélgetni.én se akarok meg egyik pasi sem.
Szeretetéhes?
Ezért érdemes jófejnek lenni.ha a beképzeld tahó évente egyszer kinyitja nektek az ajtót akkor jaj de kedves há'de még csak szeret.amikor én minden alkalommal megteszem akkor pedig vagy nem elég gyorsan teszem vagy ha ne adj isten egyszer elmarad,rögtön megkapom a magamét.
A szeretetéhsége elfog múlni,és lesz helyette éberség meg mosolydiplomácia.
Ezt akarod?
Meg tudod csinálni hidd el.képes vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!