Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi legyen? Szakítsak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Szakítsak? Váljak?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a férjem 24.

Pontosan 7 éve ismertem meg őt az interneten, 6 és fél éve vagyunk együtt és 2 éve házasodtunk össze.

Mindkettőnknek mi vagyunk első szerelme.

Amikor megismertem kint éltem külföldön. 3 évig éltünk távkapcsolatban, majd kijött ő is külföldre és hogy meglegyenek a papírok össze is házasodtunk. Akkor is úgy éreztem hogy ez talán sok, de úgy is azt gondoltam hogy előbb utóbb összeházasodtunk volna, akkor meg mindegy is...

2 éve külön költöztünk az anyukámtól és elkezdtük a felnőtt életet. Aztán valahogy minden megszokás lett.

Sosem voltam egy szexállat, de intő jel is lehetett volna, hogy sosem kívántam vele az együttlétet úgy igazán. Ettől függetlenül szerelmes voltam és boldog.

Most viszont úgy érzem megváltoztam, és nem érzem már azt amit régen. Úgy érzem mintha a legjobb barátommal élnék együtt akivel néha szexelnem kell.

Kértem tőle egy kis időt, hogy átgondoljam mit érzek, de nem jutottam semmire.

Iszonyúan szeretem mint embert, nem tudom túl tudnék e lépni azon ha eltűnne az életemből, de nem hiányzik, legalább is nem annyira mint amit elvártam, mint amennyire kéne.

A legjobban az hiányzik amink volt, amilyeb boldog voltam vele egyszer és amit éreztem iránta. Bár újra úgy lenne.

Most megszakad a szívem, ő nagyon szeret engem és összetörne ha szakítanánk. Nem szeretném bántani őt hisz 7 éve minden nap az életem része és ez idő alatt nagyon jó társ volt. Nem volt olyan döntés vagy helyzet, gondolat amiben ő ne szerepelt volna, ez az egész életem egy negyede összességében..

De közben úgy érzem nem is ismerem magam mit akarok az élettől, hogy akarok élni ki akarok lenni.

Azt mondta ha szakítanánk visszamenne Magyarországra, de nem tudom hogy bírnám ha csak eltűnne a szemem elől. Nem tudnám mi van vele, hogy boldogul. Nem tudnék boldog lenni úgy hogy tudom hogy ő összetört. Mert nagyon érzékeny személyiség...

Szóval, nem tudom mit csináljak..itt a vég? Mikor tudom hogy vége?

2016. szept. 18. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

"majd kijött ő is külföldre és hogy meglegyenek a papírok össze is házasodtunk."

Ez volt a gond... nem emiatt kellett volna, hogy összeházasodjatok!

2016. szept. 18. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

A 7. év mindig kritikus, ezt mondják. Ne add fel szerintem sem, főleg ha emberileg ennyire egy hullámhosszon vagytok, ennyire jól megvagytok, és ilyen nagy a szeretet. Érdemes lehet akár szakemberhez fordulni, hogyan lendüljetek túl ezen a válságon. Valamilyen önismereti tréningre menni akár, ahol elmélyülhetsz, kitalálhatod, mit is akarsz. Vége akkor van, amikor vége van, de a soraid alapján én úgy érzem, te még szeretnéd, ha ez nem történne meg.

Tenni kell neked is, neki is azért, hogy ez tovább tudjon menni, azt hiszem. A szex is lehet ismét jó, egy jó szexológus segíthet akár. Dolgozzatok az ügyön! Hajrá!

2016. szept. 18. 19:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk szerintem sokan nem értitek, nem vagyunk egy hullámhosszon úgy mint egy pár szerintem, csak úgy mint barátok. A szexet meg sose kezdeményeztem az évek alatt( egy két kivétellel)...nem vágyok rá hogy megcsókoljon vagy hogy lefeküdjünk..

Nem tudom hogy maradjak e egy kapcsolatban csak azért mert össze vagyunk szokva

2016. szept. 18. 20:03
 14/17 Szergej55 ***** válasza:
72%
Ha meg nem vagytok egy hullámhosszon, akkor nem értem, mi ez a huza-vona és minek ez a kérdés. Ellenkező esetben áll, amit a többiek írnak.
2016. szept. 18. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem, akkor válj el. Mit húzod? Részedről kihűlt, ennyi. Neked kell tudnod, hogy ez most csak egy kis zavar vagy tényleg vége. Mi honnan tudhatnánk? Veled egyidős vagyok és régebb óta vagyok együtt a férjemmel mint ti, de mi nagyon szeretjük egymást. Pedig ennyi idő után már nincs köd... Az ember szerintem megérzi ha valami végleg meghalt. Csak magadban keresd a választ.
2016. szept. 18. 20:58
 16/17 fru_ ***** válasza:

A 7. év tényleg kritikus, de a baj az, hogy egy 17 évesen kezdett kapcsolat nagyon ritkán tart a sírig.

Az is nagyon nem normális, hogy 23 évesen nem kívánod a szexet vele - hát mi lenne így 33 évesen?

2016. szept. 19. 08:28
 17/17 anonim válasza:
Eleve nem kellett volna össze házasodni,még mindketten meg találhatjátok az igazit és boldogok lehettek. Csak ne várd, hogy egy házasságban mindég lobog a tűz, az elmúlik és fel váltja egy erősebb kötelék a szeretet!
2016. szept. 19. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!