Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tud smárolni, át se dugja a nyelvét mit csináljak?
Ahány ember annyi csók. Nem úgy születik az ember, hogy egyből csókolni tud. Ez egy olyan dolog, aminek hatását gyakorlással lehet fokozni (habár kétségkívül vannak született őstehetségek), az ember általában azokat az elemeket használja fel, ami neki kellemes, amiket "már megtanult".
Ha a barátnőd még nem tanult meg csókolni, tanítsd meg... gyakorlatban és elméletben is, szépen finoman...
Tanulás és nem kioktatás.
"Pl. mutatok egy újfajtát... tetszett? Miért nem? Próbáld meg te is stb... :)"
Mond el neki, hogy te úgy szeretnél vele csókolózni, mert nálad az az igazi csókolózás ha átdugja a nyelvét!
Régen én sem dugtam át a nyelvem pedig én úgy éreztem, hogy át van dugva aztán meg a barátom mondta, hogy mi a helyzet. Egy kicsit rosszúl eset de aztán törekedtem a jóra
Nyújtsd ki jobban a nyelved. Jobban akarom érezni...
Ennyi, nem kell hozzá atomfizikusnak lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!