Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei ha mar nem kellunk a tarsunknak?
5 eve vagyunk egyutt. Masfel evvel ezelott megcsalt. Azota hol ilyen hol olyan. Neha erzem hogy szeret neha nem. Lekezelo.. ugyanakkor mindig mondja hogy szeret. De egy veszekedesunkkor mondta ha nem tetszik valami akkor keressek mast. Ugen mert hianyoltam h o aki regen kedveskedett minsig nost egy szal rozsat nem kaptam tole nagyon reg ota.. es mondta h akkor keressek olyat aki vesz nekem...
Mit tegyek?
Ugy erzem elvesztettem 1.5 evvel ezelott a noi buszkesegem. Hogy szerezhetnem vissza?
Hozzateszem mielott megcsalt volna annyi szeretetet torodest kaptam tole hohy nen is igaz. Ereztem hogy szetet. Hogy fel elvesziteni.. de most ezekbol szinte semmit..
Koszonom.
De akkor miert erzem neha hogy szeret. Fr teny amikor igy viselkedik en sem viselkeden vele kedvesen.. :(
Nemtudom. Ha megcsalna nem hozitt volna el minket alberletbe lakni a gyerekkel 2 honapja! Mert eddig anyurknal laktunk.
Ó valahogy gondoltam, hogy anyagi dolgok miatt sem lenne egyszerű otthagynod...
Szerintem ülj le vele őszintén beszélni. Mond el, hogy veled látja-e a jövőjét és nyugodtan mondja meg, ha nem, de ezt a játszadozást fejezze be.Meg a lekezelést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!