Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom es a barataim utaljak egymast. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A baratnommel tobb mont egy eve egyutt vagyunk, elejrn kicsit nehezen indult a kapcsolatunk de mar minden szuper. A gond az hogy a baratnom nem erzi jol magat a barataim tarsasagaban, feszeng, alig beszel veluk es azzal nagyarazza hogy nem talal veluk kozos temat hiaba probalkozik. Egyebkent nagyon beszedes es kozvetlen lany ezert nem ertem mit tehetnek az ugy etdekeben.

A masik barati korommel nagyon joban lett a baratnom felszabadult koztuk es szeret veluk lenni.

Akikkel "rosszban" van nehezen fogadnak be akarkit is(foleg lanyokbol all a tarsasag) lehet ez feszelyezi es inkabb feladta ez miatt. Kozolte velem hogy ha veluk megyek barhova o nem szeretne jonni mert nem erzi jol magat. valamilyen szinten mehertem de igy sose fogjak megkedvelni. Mit tegyek?

2016. szept. 12. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez mind szép és jó, de a kérdezőt zavarja, hogy a barátai nem fogadják be a párját, és igenis szeretné, ha ez változna.

Tehát oké, NEKTEK legyen jó, hogy a párotok nélkül mentek szórakozni meg nem akartok vele menni, de ha ez a kérdezőnek gondot okoz - ami így van, különben nem írta volna ki a kérdést, akkor nem lebeszélni kéne hogy minek vigye a barátnőjét, hanem megoldást javasolni.

2016. szept. 12. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:

11:

Oké, de ez még se nem szakító ok, se nem olyan olyan hogy emiatt ott kellene hagyni a baráti társaságot.

Hogy mondjam? Ez egy probléma, de inkább egy bosszantó és aprócska probléma

2016. szept. 12. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem gond, ne vidd magaddal és kész.

Mi ezért mentünk szét. A barátai nem igazán kedveltek - mármint főleg a csajok, mert inkább fiús vagyok, beszélgetési témákat tekintve, smink, stb. kilőve -, de ő csak vitt.

Persze, hogy nem éreztem jól magam a műköröm, meg hasonló beszélgetések alatt, így elkönyveltek egy savanyú akárkinek.

Végül választás elé állították, ő pedig szakított velem.

Ha nem erőlteti ezt a haverkodj a csajokkal-dolgot, még együtt lennénk, szerintem. De nem is baj, azóta van másik srác, akinek a baráti köre befogad ami tuti.

2016. szept. 13. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Én még mindig tartom azt az álláspontot, hogy ha a barátaid szándékosan nem fogadják be a párod, akkor azok nem is igazi barátok. :)

Azt meg nem hiszem el, hogy az EGÉSZ társaságban senki sem kedveli szegény lányt, senki se tud kicsit tényleg érdeklődve felé fordulni. Itt valami gigszer van szerintem.

2016. szept. 13. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!