Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rajta kívül nem találhatok mást?
Párom veszekedéseknél azzal szokott jönni, hogyha vele szakítok, akkor egyedül fogok élni életem végéig.
Azért mondja, hogy megbántson vagy tényleg úgy gondolja, hogy ő az egyetlen esély az életemben? 24L
Leginkább a bántás miatt mondhatja. Mivel nem ismerünk, így nem tudjuk, hogy a személyiséged mennyire korlátoz a kapcsolatok kialakításában.
Kép persze jöhet ;)
Pont mint az exem :D Kétségbeesett egoista, akinek csak a felszínen van önbizalma. Az ilyen típusú embereknek rendszeresen kéne pszichológushoz járnia. Azért mondta, hogy megijesszen, és szándékosan fájdalmat okozzon. Miközben ő fél a legjobban. Elnézést, hogy ezt kell mondanom: de hagyd ott, amíg lehet / tudod. Nála csak jobbak léteznek. Már eleve ha találsz olyan pasit, akinek van egészséges önértékelése, és őszintén szeret Téged, akkor már nyert ügyed van ;) Nekem sikerült, szóval bátran kijelenthetem, hogy nem kell hinni neki!
Sok sikert!
Én emiatt, már simán otthagynám az illetőt.
(amúgy igaz - más ember, nem ugyanolyan, mint ő, így 100%, hogy találsz jobbat nála... hehe).
Tudtommal ez egy klasszikus önbizalom-elvevő és lelkiterrorban tartó fogás, amely a bántalmazó párkapcsolatok nagy részében megtalálható. Tulajdonképpen érzelmi zsarolás, hogy azt tehesse veled, amit csak akar, de te mégse akard elhagyni, mert akkor ennél is rosszabb lesz.
Ne ess bele a csapdába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!