Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan a férfiak jelentős részének a legjobb sem elég? Mindig több kell?
Van egy nő ismerősöm.
10/10 alakkal(nem túlzok,sportolt elég komoly szinten), az arca is gyönyörű és kedves,barátságos,közvetlen. Nemrég összejött egy férfival.Minden klappolt, igazi "álompár" voltak és a férfi mégis megcsalta! Ráadásul nem is egyszer nem is egy lánnyal!!!
Hogy lehet az,hogy a legjobbat se becsüli meg sok férfi? Miért kell mindig több és több? Ennyire ösztönlények lennének?
Jóindulatúan mondok 50%-ot.
Ja, amúgy én is férfi vagyok. :D
45#
Leszel szíves eltűnni innen? Nagyon hálás lennék ha megtennéd!
Nyemtom, ez egy ilyen Schrödingeres eset asszem, amíg nem alszik egyet, addig bármi lehet.
Amúgy lehet a kérdező a szeretőd, Andris, legalábbis most, mert amilyen verbális anális örömökben részesíted, az felér néhány felnőttfilm tartalmával :DD
Kérdező, igen, fizetni. Átutalással. A pontos összegben persze meg kell állapodnunk.
50-es, látom, csak nem teszed le a garast valamelyik lehetőség mellett.:) A Schrödingeres felvetésed viszont nagyon találó. Kapar a macska, de nem tudjuk, hogy azért, mert egyszerűen ideges vagy azért mert nem tudja, hogy hogyan kell kijönni a dobozból.
Én csupán megadom a kérdezőnek azt a figyelmet, amelyre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!