Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akar / fel sok ember elkotelezodni? Miert feltik a fuggetlenseguk?
Szerintem az a kérdés, hogy a nők miért akarják ezt. Mit jelent ez egyáltalán?
Nálam ez úgy megy, hogy találkozok valakivel és ha lesznek érzelmek, akkor találkozunk, amíg találkozni akarunk, együtt vagyunk amíg együtt akarunk lenni. És ha már nem, akkor nem. Szerintem elég egyszerű és természetes.
#2 mert független vagy és nem szorulsz másra, nem függsz mástól.
#1 voltam
Mert az emberek a hazassagot a egy ilyen bortonszeru erzessel tarsitjak, mikozben a vilag legszuperebb dolga amikor talalsz valakit aki mellett onmagad vagy, nincs korlatozas, es igy megmarad a szabadsagod mert o semmiben nem fog gatolni.
Csak ilyet nehez talalni:-)
Oke utolso, de mostanaban sok ilyen van.
Pl. Huszoneves,akinek egy parkapcsolata se volt meg,csak szex es kalandok.
a masik 30+,aki azt mondta,ha egyedul van jo lenne valaki(talan),de ha mar van,akkor meg zavarja es lenne szabadon.olyan ertelemben,hogy mehet bulizni,nem kell beszamolni semmirol,nem kell talalkozni,beszelgetni a masikkal ha epp nincs kedve. Es minden egyes kapcsolatba felrelepett.
szoval azt mondod,jonni kell egy megfelelo embernek es hiphop nem lesz gond az elkotelezodes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!