Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váló ok lehet a ritka szex?
Nálunk fordítva van vagyis volt. A páromnak mindig kevés volt az igénye (vannak ilyen emberek). Az utóbbi időben sok nasi (férfi létére) még kevesebb szexet eredményezett. Arról nem is beszélve, hogy 2, 3 póz már-már az agyamra ment. Egyszer megmondtam a magamét, párszor veszekedtünk. Azóta én átvettem az irányítást ami nagyon tetszik neki és így megvalósítom a kis piszkos vágyaimat.
Hogy én elváltam-e volna ha nem változik? A válasz igen.
A kérdésedben pedig az fogott meg, hogy régen minden rendben volt nálatok. Akinek kevesebb az igénye annak régen is kevesebb volt az igénye, tehát akkor nálatok máshol van a baj. Erre csak a feleséged tudhatja a választ.
ha neked ez váló ok, akkor válj el és kész.
nekem nemlenne az, de nemvagyok te
Mielőtt elválnál, tedd fel magadnak a kérdést, hogy a feleséged élvezi egyáltalán azt a heti egyet?
Ha úgy érzed, hogy nem gondoltál már arra, hogy esetleg a te teljesítményeddel van valami baj?
Ha van heti egy rossz, akkor nem akar belőle hét rosszat csinálni. Ahogy a többségnél van, itt sem beszéltetek erről az oldaláról még talán, talán a feleséged fél, hogy neked rosszul esne, ha azt mondaná, hogy nem tudod jól kielégíteni.
Mert lehet, hogy ez a baj. Szoktatok új dolgokat kipróbálni? Van olyan, amikor csak neki dolgozol akárhogy, azt nem nézve, hogy te mikor mész el?
Kezdetnek ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!