Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség lenne de megpróbáljam?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a következő merész ötletről. Szakítottunk a barátommal pár napja, amit már megtettünk korábban jópárszor, de sosem bírtuk egymás nélkül huzamosabb ideig. Se vele, se nélküle kapcsolat a miénk, de szeretjük egymást. Most azonban a szakítás óta nem beszéltünk,(én döntöttem úgy, hogy legyen vége)ő sem keresett. Szerintetek kimenjek hozzá külföldre meglepetésszerűen, hogy szemtől szembe megbeszéljük a dolgokat? Voltam már rengetegszer nála, csak akkor mindig tervezett volt, várt engem. Nálunk most már az online beszélgetés semmit nem érne, ha valamit szeretnék még tőle, akkor ki kell mennem megbeszélni, ez biztos.
Attol fugg mekkora tavrol, milyen koltsegekrol es melyik orszagrol van szo leginkabb szerintem.
2016. szept. 8. 11:39
12/20 A kérdező kommentje:
Minimális költség, repjegy nem drága, egyik nyugat-európai ország. Azért nagy rizikó így is.
2016. szept. 8. 11:45
13/20 anonim válasza:
Odamész valakihez, akivel már kb. 5x (?) otthagytátok egymást. Egy idegen országban odamész és rátukmálod magad (mivel hova is mennél máshová, ha egyszer odamentél, nem?). Mit vársz? Hogy azt mondja, hogy jajj, de romantikus, akkor mégsem mész az agyára? Dehogynem. Ha kedves, ott alhatsz, talán lefektet egy utolsót és ha hazajöttél, szakítotok megint. Ha annyira nem kedves, akkor a repülőtéren töltheted az éjszakát a következő gépre várva. A lényegen nem változtat. Ti nem tudjátok ezt működtetni, semmi nem változik attól, hogy helyileg hol vagy.
2016. szept. 8. 11:48
14/20 A kérdező kommentje:
Igazad van, DE:
Azért az nem teljesen jó kifejezés, hogy "rátukmálom" magam. Elvileg úgy volt, hogy végleg kimegyek szeptemberben, sőt, már korábban is szerette volna, de nem mentem.
(Amúgy ő is csinált már ilyet, csak úgy megjelent. Még szerencse, hogy aznap itthon voltam, pedig nem úgy terveztem.)
2016. szept. 8. 11:58
15/20 anonim válasza:
Hiába vársz itt megerősítést, nem fogsz kapni. De láthatóan nem is érdekelnek az észérvek és az, hogy normális, ne szappanoperás életed legyen. Szóval hagyd a francba a kérdésedet, neked csak a dráma kell, az elvarázsolt kis mesevilágod. Aztán majd 35-40 évesen belefáradsz, egyedül maradsz magányosan, vagy pár gyerekkel a nyakadon, és nem érted, miért siklott félre az életed. Nos, pontosan emiatt a viselkedésed miatt, csak hogy ne legyen akkorra rejtély számodra.
Sok sikert!
2016. szept. 8. 12:03
16/20 A kérdező kommentje:
De, most már szeretnék változtatni, és hallgatni az észérvekre. Ezért tettem fel a kérdést is.
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 8. 12:09
17/20 anonim válasza:
Szia, saját példámmal hátha segítek neked. Szakítottunk a volt barátommal, majd kimentem külföldre, ő pedig pár hónap múlva meglátogatott. Én közben megismertem valakit, elég ciki volt a helyzet... Szerintem ne tedd, vagy ha nagyon akarod akkor beszéljetek róla előtte mindenképp.
2016. szept. 8. 12:43
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2016. szept. 8. 13:02
19/20 anonim válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Meddig akarjátok még ezt játszani?
2016. szept. 8. 13:37
20/20 A kérdező kommentje:
Valakinek engednie kell most már, egy ilyen kapcsolat fenntartása öngyilkosság lenne a továbbiakban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!